Vi er igang igjen, det er høststart!

Vil Trond Pedersen beholde tittelen som regjerende mester i Astrocup eller vil Jon Henning Bergane vinne turneringen for første gang?
Publisert: 11. sep. 2007 av Bordfotball.no

Sesongen er nå igang igjen etter en liten sommerpause. Den internasjonale FISTF sesongen 2007/08 startet i helgen med seier til danske Jesper Staal Nielsen under IO i Kanada. Starten på andre del av den norske sesongen smeller for alvor igang om halvannen uke i Kragerø. Da står astrocup for tur.

Astrocup 2007 står for tur
Astrocup er igjen på plass etter tolv (!) års pause. Tolv spillere er også klar for årets turnering. Det er lov å håpe på endel fler, men noe mer enn 15 ser det vanskelig ut.
 
Foreløpig påmeldte:
Anders Bergane
Martin Eikeland
Terje Ellefsen
Lars Tore Myge
Anders Grorud
Fredrik Rawicki
Kjetil Fosse
Svein Arne Brekke
Frode Sveinungsen
Arne Eikeland
Jon Henning Bergane
Trond Pedersen
 
Hvordan Kragerø BFK ligger ann i planleggingen er noe uvisst, men Bordfotball.no regner med at alt er under full kontroll.
Regjerende mester i turneringen er faktisk, tro det eller ei (!) Trond Pedersen. Om Trond akter å holde på tittelen er uvisst. Trond slo både Lars Tore Myge og Anders Grorud den gang tilbake i -95 og er Tronds eneste turneringsseier.
 
Hvem som er sterkeste denne gangen er usikkert, men at Lars Tore Myge, Anders Grorud og Jon Henning Bergane er de sterkeste spillerne også denne gangen er det ingen tvil om. Hvordan formen til Terje Ellefsen og Svein Arne Brekke ligger ann er noe uvisst etter lite spilling i sommer. Anders Bergane har spilt mye i sommer og har seire mot både Lars Tore Myge og Jon Henning Bergane uten at han er noe favoritt av den grunn.
 
Bordfotball.no kommer tilbake med mer info om turneringen i løpet av kort tid. Husk søndag 23. september er dagen!
 
En treningsvillig sommer!
Bordfotball.no kan ikke huske sist det har vært så stor aktivitet på treningsfronten som det har vært i sommer. En rekke treningsleire har vært arrangert i tillegg til vanlige spillekvelder. Det beste av alt, det virker ikke som om det har vært for mye heller. Alle er fortsatt sultne på spilling.
 
Det hele begynte med treningshelg i Skien 9. juni, verandaturnering hos Anders G 15. juni, NGPIO i slutten av juni. I juli spilte Anders Grorud London IO før Silda Jazzen 11. august. Under VM helgen forrige helg ble det som kjent arrangert treningsleir i Skien igjen. I tillegg har det vært 5-6 treningskvelder hos Anders Bergane.
 
I Kragerø har man spilt mye i hele Juni og Juli. I August har det vært rolig men man er nå igang igjen i Kragerø BFK. Kragerø BFK har kanskje gjort det lurt i å legge inn en aldri så liten pause.
 
Klubboverganger i sommer
I sommer har det også vært enorme klubboverganger og store nye ting i Norge på klubbfronten i tillegg til at to norske har reist til utlandet.
 
From TFC Vikings to Skien Wildcats:
Anders Bergane
Trond Pedersen
Jon Henning Bergane
Svein Arne Brekke
Fredrik Rawicki
Sondre Nordjordet
 
From Porsgrunn TFC to Skien Wildcats:
Kjetil Fosse
 
From TFC Vikings to Porsgrunn TFC:
Håkon Lunde
Mathias Kastet
 
From TFC Vikings to San Siro:
Anders Grorud
Lars Tore Myge
  
Ellers vil ukeboka nå dukke opp mer regelmessig igjen og vil oppdatere dere utover høsten med action i utlandet og i innlandet!
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (2)

Vis/skjul alle tråder
Anders B - lagt inn 12.Sep 07 00:16:04 #1
det blir nok høyaktuelt!  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 11.Sep 07 18:05:13 #2
Snakker vi oppvarming hos Anders B neste lørdag ?  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023