Trening i Skien/Kragerø og Romjulscup

Publisert: 26. nov. 2007 av Anders Bergane

Til torsdag er det nok en gang klart for trening i Skien på Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk. Søndagen få dager etter er det spilling i Kragerø. Dessuten nærmer det seg høytid og jul og en mulig romjulscup kan stå på trappene.

Treningene i Skien har siden de startet vært nokså velykket med fler og fler spillere. Sist var det 6 spillere i aksjon på Kjørbekk. Til torsdag er det lov å håpe på enda fler. Etter at Skien Masters hadde to helt nye spillere på deltagerlisten er det lov å håpe at disse også møter opp på torsdag!
 
I Kragerø er det også full action på søndager. Til søndag er det trolig spill igjen. Det har ikke kommet så mange nye i Kragerø, men den fast kjernen holder koken!
 
Sjekk høyre menyen på siden for info om sted og tid!
 
Det nærmer seg også med stormskritt jul. Kanskje kan dette være en tid for en litt avslappende sosial ikke stressende romjulscup/romjulstrening.
 
Lørdag 29. desember eller søndag 30. desember er dager som kanskje er mest aktuelle. En samling der både Kragerø gjengen og Skiens gjengen møtes enten i Skien eller i Kragerø hadde vært gøy!
 
Vi ønsker tilbakemeldinger her om dette kan være aktuelt? Tid og sted? Hva er aktuelt?

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023