Verdensener Eric Verhagen til Skien

Publisert: 12. des. 2007 av Anders Grorud

Hele San Siro laget skulle denne helgen møtes i Spania for å trene. Slik gikk det dessverre ikke, da sponsor Nicky Chapel måtte trekke tilbudet i siste liten. Men trening blir det likevel. Eric Verhagen og Lars Tore myge tar turen til Skien istedet for å spisse klør. Dermed er det duket for turneringer både lørdag og søndag.

Noe dramatikk i utenlands-stoppen er det imidliertid ikke. Nicy Chapel har simpelthen ikke rukket å få flyttet ned San Siro banene til Estepona i Syd-Spania, og dermed utsettes istedet treningleiren til april neste år. Nicy Chapel har som kjent kjøpt seg hus i Spania og vil over nyttår flytte ned til varmere strøk for å slippe unna Foggy-England!
 
Eric Verhagen og Myge ankommer Skien allerede i morgen og vi regner med spilling fra lyse morgen til mørke kveld/natt. Lørdag satser vi på en turnering på Johnsen-binderiet i Skien fra kl. 13 og utover. På søndag ryktes det om en ettermiddag på Helle hvis Marin Eikeland får samlet sammen troppene sine.
 
Til dem som ønsker å være med, møt opp eller gi beskjed til Ander G (93631021), så ordner resten seg selv.
 
Vi flikkes!!!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (6)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 14.Dec 07 09:00:19 #1
Kanskje like greit at han ikke kom... Kontrasten mellom 25 grader på Spania og -10 i Skien kunne jo blitt litt vel stor  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 14.Dec 07 00:35:58 #2
Verhagen kom likevel ikke da sønnen hans måtte på sykehus like før flyet til Torp skulle lette. Lars har imidlertid kommet og vi satser på spill fredag og lørdag. Søndag i Kragerø utgår da Lars Tore må sette seg på bussen på morgenavgangen over fjellet.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 13.Dec 07 22:10:55 #3
Dårlig med mulighet idag også desverre... Blir det noen liveoppdateringer eller??  
Vis/skjul tråd
Lars Tore - lagt inn 13.Dec 07 09:34:05 #4
I dag da kansje Jon ? vi setter opp bord hos Grorud og han har kasta ut Heidi for kvelden, litt dødssynder og bordfotball... ? Flyet mitt går om 1 time og jeg har ikke pakka enda, men det ordnar seg nok. Verhagen lander 5 på torp, så det blir vel spilling utover kvelden.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 13.Dec 07 09:31:09 #5
Fredag er det julegaveshopping og date, lørdag kan muligens gå men vet ikke når. søndag jobber anette pluss at det jo er storkamp kl 1430! dårlig helg med andre ord  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 13.Dec 07 05:42:38 #6
pga dette så avlyses også kveldens (torsdag) spillingen i Skien. Fredag får ikke jeg til noe. lørdag klokka 13:00 er jeg klar på johnsen. søndag er mer tvilende for min del.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023