Neste stopp Paris for seks nordmenn

Trond Pedersen og Anders Grorud blir en dag lengre for å få med seg blant annet Eiffeltårnet.
Publisert: 31. jan. 2008 av Anders Bergane

Det er kun en dag til 6 av norges bordfotball spillere setter kursen for Issy i Paris, Frankrike. Trond Pedersen, Anders Grorud, Lars Tore Myge, Jon H Bergane, Anders Bergane og Fredrik Rawicki flyr avgårde 16:20 fra Gardermoen imorra for å gjøre ære på Norge i Paris.

Skien Wildcats stiller forøvrig med fullt lag for første gang i Paris etter at de måtte stille med kun tre spillere ifjor, i Brussel, etter at Anders Bergane ble syk. Denne gangen stiller de med fullt lag. Pussig nok så er det kun Jon H Bergane som var med sist som også denne gangen er med. Resten av laget er byttet ut.
 
På turen reiser også de to norske San Siro spillerne Lars Tore Myge og Anders Grorud. Disse to vil vel i motsetning til Wildcats være favoritter til å vinne lagturneringen.
 
Med på selve turneringen deltar det mange brukbare/gode spillere som sannsynligvis gjør at Anders Bergane, Trond Pedersen og Fredrik Rawicki skal få det tøft. De tre andre norske vil sannsynligvis kunne gjøre det endel bedre. Valéry Dejardin, Gil Delogne og Eric Verhagen må nevnes som store favoritter til seier i den individuelle turneringen.
 
Vil du ha oppdateringer fra turen så sjekk ut bordfotball.no gjennom helgen. Men de aller kjappeste oppdateringene under turneringene på dagen lørdag/søndag vil legges ut på http://skienwildcats.blogspot.com/ via mobil.
 
Bordfotball.no ønsker lykke til!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 04.Feb 08 09:23:38 #1
Allez! Wildcats kom til kvartfinalen, altså et hakk lenger enn Brussels, hjelper å være 4 mann altså Og vi ble heller ikke knust i kvarten mot det beste franske laget. Jon H kom til 1/8-final, Myge, Grorud og Rawicki gikk ut i barrage.  
Vis/skjul tråd
hubba bubba - lagt inn 31.Jan 08 14:14:03 #2
lukke tel grabbar. gjer oss hime stolte då  
Vis/skjul tråd
Anders - lagt inn 31.Jan 08 11:10:18 #3
Husk for all del Telemark Open neste søndag! Dårlig oppmøte foreløpig!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023