Telemark Open og Norgesmesterskapet

Finalen i Astrocup ifjor.
Publisert: 19. feb. 2008 av Anders Bergane

Etter mye om og men er endelig vårens to nasjonale turneringer fastsatt! Telemark Open blir allerede lørdag 8. mars om to og en halv uke. Foreløpig er kun 6 spillere påmeldt men vi håper på hvertfall det dobbelte.

Etter at mange var litt "lei" etter Paris i starten av februar og at interessen i Kragerø samtidig var veldig lav ble det foretatt en litt omdiskutert utsettelse av Telemark Open. Når det nå viser seg at det livner til i Kragerø og flere av Skiens spillere igjen er sugne på turnering så viser det seg vel å ha vært en svært så riktig avgjørelse.
 
Telemark Open spilles i Skien/Porsgrunn litt avhengig av deltager antallet. Blir vi mange (les: oppimot 15) så spilles den på Tveten, hvis ikke holder vi oss til Bokbinderiet Johnsen i Skien.
 
Det er nå 6 deltagere på påmeldingslisten men vi håper på fler!
Kragerø bør klare å samle en god og full bil og ta turen oppover!
 
På kvelden kan vi nok vente en aldri så liten Galla hjemme hos en av deltagerne!
 
Dette blir gøy!
 
Når det gjelder NM så er sted ennå litt uavklart. Datoen er bankers! lørdag 19. april blir dagen og stedet blir etter all sannsynlighet Kragerø siden det viser seg at det ser ut til å skje ting der nede igjen. Klarer ikke Martin Eikeland og co. å få samlet nok folk til å arrangere NM så flyttes det hele til Skien på samme dato.
 
NBFF oppfordrer folk til å melde seg på tidlig eller så fort man vet at man kan stille! På den måten så gir det andre et spark bak for andre og folk ser at dette blir gøy og melder seg på!
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Lars T - lagt inn 25.Feb 08 19:51:41 #1
Han lever i sin egen verden! Kansje like greit at vi ikke reiste, rullepitcher, odensebayer og pølsemix får vente til neste år.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 25.Feb 08 11:50:03 #2
Ser ikke ut som om vi gikk glipp av så mye i Odense i helga. Kun 32 deltakere, må vel være det laveste på lenge? Ellers så vant Verhagen 2-1 mot Cremona i finalen. Men var det ikke Verhagen som ikke kunne til Odense og derfor måtte Lars Tore og Grorud også trekke seg???!?  
Vis/skjul tråd
Brumlebass - lagt inn 19.Feb 08 20:23:39 #3
Veldig bra artikkel anders!!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023