Ukeboka: søndag 2. mars

Telemark Open ifjor var turneringen der det meste snudde til det positive. La oss ikke håpe at det motsatte skjer denne gangen.
Publisert: 02. mars 2008 av Anders Bergane

Etter endel omflyttinger og redesign av sidene her er nå ukeboka tilbake her på siden med litt info om det som skjer for tiden. Det er kun seks dager til Telemark Open og det snakkes også om utenlandsturer deriblant Finland.

Telemark Open neste lørdag
Neste lørdag er det som sikkert mange har fått med seg Telemark Open. Per nå er det kun 10 deltagere men arrangøren håper på langt fler. Anders Grorud melder at han har fått med 3 stykker i begynnelsen av 20 åra som har spilt litt før på Tveten. Men Anders G melder også at Robert Ludvigsen trekker seg. Dermed ligger antallet på 12. Det forventes også at Lars Tore Myge tar turen over fjellet for å spille.

Turneringen spilles etter 98% sannsynlighet på Bokbinderiet Johnsen i Skien. Oppmøte er klokken 10:00 og vi regner med å være ferdig ca. kl 16:00.

Det koster 100 kr for å bli med, noe som kan betales inn på kontoen vår eller betales på spilledagen. Husk årsavgiften på 200 kr som også skal betales i disse dager. Sjekk forrige sak på denne siden. Er du ikke medlem av NBFF kan du likevel spille men da koster det 200 i turneringsavgift. Spillere som aldri har vært med før spiller gratis første turnering uansett!
 
Trening torsdag kl 18:00 i Skien
Førstkommende torsdag er det igjen trening på bokbinderiet Johnsen i Skien. Vi satser på å finpusset siste formen før lørdagen og vi tar en liten miniturnering. Det blir også muligheter for å diskutere lørdagen og det vil også bli gjennomgått en aldri så liten gjennomgang for de 3-4 nye spillerne våre. Fredag kveld ligger det også litt i korta at det kan bli en liten kjapp treningskveld hos Anders Bergane noe som burde friste vestlandsfarer Lars Tore Myge.
 
Gamle videoer blir som nye!
Mange har sikkert fått med seg at Subbo-TV har kommet for fullt her på sidene våre. Foreløpig har det ikke kommet altfor mange videoer der, men Anders Bergane har hatt tekniske problemer med sin videoopptager. Nå har derimot Anders fått ny opptager i posten og han er igjen igang med videoinnspillinger. Anders Bergane forteller at alt vil etterhvert komme på DVD fra tidenes morgen frem til idag. En DVD som selvfølgelig vil kunne kjøpes her på siden.
 
Dokumentar om Anders Bergane
Anders Bergane har mange jern i ilden om dagen. Han spiller også inn en ny dokufilm om hans vei til sin første seier i en NBFFarrangert turnering. Enkelte frykter kanskje at det hele koker bort i kålen, men Anders er allerede godt i gang med å filme fra treningsbanen og dagliglivet generelt. Filmen vil få navnet "Wild, wilder, wildest, the road to glory" og vil komme ut like etter Anders Bs første seier på NBFF-touren.
 
Ny "look" på sidene
Våre bordfotball.no sider har fått en liten oppfriskning i farger og layout. Sidene har blitt mer samlet og litt bredere, samt at innholdet har blitt freshet og oppdatert rundt omkring.
 
Utenlandstur til Finland
Wildcats gutta, Anders Bergane, Svein Arne Brekke, Kjetil Fosse og Jon Henning Bergane vurderer nok en utenlandstur. Denne gangen er det Finland som vurderes. Turneringen er en dobbel individuell turnering som spilles helgen 24.- 25. mai i Helsinki.
 
Rolig i Kragerø

Det er for tiden rolig i Kragerø. Desverre har det vært veldig rolig etter nyttår og NBFF håper virkelig det tar seg opp igjen slik at vi ikke igjen faller tilbake til at Skien blir landes "eneste" spillested. Kragerø BFK skal etter all sannsynlighet arrangere NM i april. La oss håpe alt går oppover der nede!
 
Teams til sommer

Etter litt prat i styret og etter at endel utenlandske spillere ønsket en lagturnering i Norge til sommeren har NBFF bestemt seg for å ha en lagturnering lørdag og en individuell turnering søndag. Dermed kan Skien Wildcats, Kragerø BFK og kanskje også Porsgrunn TFC spille sammen i lagturnering. Yorkshire Phoenix, Sparta Spreathen Berlin og San Siro Worthing har allerede meldt sin ankomst.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
Terje - lagt inn 05.Mar 08 12:57:59 #1
Sjekk kbfk blogg for en liten (uhøytidelig) TO08 preview.  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 02.Mar 08 22:14:11 #2
Anders B det vet jeg ikke enda. Nå gleder jeg meg såpass mye til "wild, wilder, wildest" at jeg gladelig hadde lagt meg på ryggen om jeg skulle møte deg i en finale.  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 02.Mar 08 20:28:37 #3
Lars T, blir du å finne i Skien fredag kl 20:00?  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 02.Mar 08 19:38:01 #4
Joda, facelift'n på sidene gjorde sitt Da er det vel dukket for en IO/IO TEAMS helg til høsten også kanskje???  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023