Ukeboka: tirsdag 18.mars

Fredrik Rawicki (t.v.) blir hjemme men Svein Arne Brekke tar turen til Finland.
Publisert: 18. mars 2008 av Anders Bergane

Det er stor blest rundt Finlandturen som går av stabelen i slutten av mai. Noen nyheter rundt det. Dessuten har NGP 08 fått sin første offisielle påmelding fra utlandet. Muligheten er også tilstede for at nye spillere fra Enebakk er på vei.

Helsinki 2008
Tre spillere har allerede meldt seg på til Finland helgen 24. - 25. mai. Jon Henning Bergane, Anders Bergane og Svein Arne Brekke har meldt seg på og booket hotel og fly. Sondre Nordjore og Kristian Sigurdslid har også sagt at de blir med og bestiller i begynnelsen av neste måned. Kjetil Fosse er fortsatt veldig usikker pga jobben hans i Odd Grenland. Martin Eikeland og co. i Kragerø er det også svært usikkert med. For mer info om turneringen sjekk oppslagstavla her på siden til høyre.
 
Spillefri på Johnsen i påsken
Vi minner om at det er påskefri for spillingen på Bokbinderiet Johnsen i Skien. Neste spilledag er torsdag 3. april
 
Ny spiller fra Enebakk?
Lesere av forumet på vår side har kanskje fått med seg at en ny/gammel spiller har meldt sin interesse for bordfotball igjen. Kenneth Karlsen har visstnok spilt tidligere og tar nå opp igjen spillet og vil starte kamper med sine brødre og sin sønn. Bordfotball.no ønsker lykke til! Han sier selv at han ikke har spilt på enn 25-30 år noe som skulle kanskje tilsi at han er 35-45 år, noe som igjen kan lukte veteran klasse deltagelse en gang i fremtiden!
 
God økonomi
NBFF bekrefter at alle som deltok på Telemark Open forrige helg har betalt årsavgift noe som er bra. NBFF sitter igjen med litt penger som vurderes opp mot nye investeringer som for eks nye pitcher, mål eller baner.
 
Første påmelding til Norwegian Grand Prix
NGP har fått sin første påmelding til sommeren. Anders Buhl-Hansen fra Danmark har meldt seg på som første utlending. I tillegg har 5 nordmenn meldt seg på. Sjekk forøvrig NGP 08 siden for mer info. Siden er oppdatert.
 
Nytt talent i Kvitseid
Sondre Nordjore har fått med seg et nytt talent ifra Kvitseid. Kristian Sigurdslid er en av de nye elevene til Sondre Nordjore. Sondre håper på å kunne dra igang en liten liga og satser også på å få disse nye med til Skien annenhver torsdag!
 


 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (9)

Vis/skjul alle tråder
Sondre - lagt inn 19.Mar 08 23:48:20 #1
Andreas er boren til Kristian ja. Målet hans er å bli god nok til å slå en av finnene etter 2 mnd. hardtrening, noe som lover bra.  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 19.Mar 08 12:19:45 #2
Supert at ukedagboka er tilbake igjen! Ros til AB/JHB igjen for utrettelig arbeid med websidene.. Gir økt motivasjon og inspirasjon at det er nye spillere på gang både i Kvitseid, på Tveten og på Enebakk..  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 19.Mar 08 11:36:49 #3
Takk for den nyttige informasjonen Terje!  
Vis/skjul tråd
darth maul - lagt inn 19.Mar 08 10:18:48 #4
there are always two - a master and an apprentice!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 19.Mar 08 08:39:56 #5
Og nå er vi oppe i 6 deltakere i Helsinki. Siste skudd på stammen er Andreas Sigurdslid, som jeg tipper er bror av Kristian?  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 19.Mar 08 08:38:19 #6
Akkurat det komplette anlegget tror jeg ikke NBFF er interessert i men. Men pitchen kan vi vel sikkert gi noen hundrelapper for. Men si meg burde du ikke ha denne selv slik at du får trent!  
Vis/skjul tråd
Håkon ! - lagt inn 19.Mar 08 00:05:38 #7
Vedrørende vurderingen av nye investeringer fra forbundets side så har jeg en 100% ubrukt bane (+/- 20 brukstimer) med state of the art anlegg. Dette kan være et røverkjøp for NBFF!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 18.Mar 08 21:19:03 #8
Kan også nevne at det mest sannsynlig kommer til å bli spilt landskamp mellom Norge og Finland i Helsinki. Finland kommer til å stille med toppet lag og selv om vårt lag ikke blir toppet tror jeg vi har en god sjanse til å slå dem.  
Vis/skjul tråd
Sigvart Glunge - lagt inn 18.Mar 08 21:16:27 #9
Fint at Trond Pedersen får konkurranse i veteranklassen  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023