Ukeboka: lørdag 12. april

Anders Berganes nye Profibase lag (PSV Eidhoven)
Publisert: 07. april 2008 av Anders Bergane

Ukeboka er ute nå nøyaktig 1 uke før Norgesmesterskapet! Det er også masse spennende nyheter på plakaten idag. Kragerø, Finland og Kvitseid er på kartet denne gangen.

NM neste lørdag!
Det er som kjent NM neste lørdag i Skien. Det hele blir på Bokbinderiet Johnsen i Skien og start er klokken 09:00. Mange deltagere har tenkt seg på Odd - Hønefoss i Adeccoligaen kl 16:00, derfor prøver vi å være ferdig kl 15:00 - 15:30.
 
Vi er når foreløpig kun 9 deltagere men regner med at minst 3 fra Kragerø melder seg på. Likevel ser det ikke så lovende ut. Vi har også 3-4 andre som sjekkes opp men det ender sannsynligvis med de 11-13 faste vanlige. Et håp hadde vært å fått med Arne Eikeland slik at en kamp om U19 tittelen kunne bli spilt mellom han og Håkon Lunde!
 
Under NM vil det også bli gjennomført en shoot-out konkurranse i pausen mellom gruppespillet og sluttspillet. 
 
Selve hovedturneringen vil bli gjennomført med et gruppespill så sannsynligvis kvart, semi og finale. På kvelden blir det festligheter hos Anders Bergane! 
 
Liv i Kvitseid
Det er for tiden liv i Kvitseid hva bordfotball anngår. Kristian Sigurdslid og Andreas Sigurdslid har startet sammen med veteranen Sondre Nordjore.
 
Det var lenge snakk om at Andreas og Kristian skulle bli med Sondre til Finland, men private ting stoppet det hele. Likevel spilles det flittig der oppe og det rapporteres om at det spilles kamper natta lang der oppe. Sondre Nordjore har faktisk opplevd å få bordfotball forespørsel kl 01:00 om natta og det har endt med spilling til klokka 06:00 neste morgen.
 
Alle de tre er meldt på til NM så det blir spennende å se hvor nivået ligger!

Kjetil Fosse, en travel mann
Kjetil Fosse er en travel mann om dagen. Hans jobb i Odd Grenland tar så mye av tiden på dager der også bordfotball legges opp. Altså i helger og på torsdagskvelder. Kjetil Fosse sier til ukeboka at han ikke vil legge bordfotballen vekk, men at han blir med så fort anledningen byr seg! Finland var lenge en mulig tur for Kjetil, men også den kan det spøke for. NBFF satser på at Odd gjør det så bra i fremtiden at Kjetil kan slappe mer av på jobb og etterhvert spille mer bordfotball igjen.

Fortsatt "trøkk" og spilling i Kragerø
Det oppdateres jevnlig på Kragerø BFKs sider og det spilles også endel treningskamper.
 
Sakset fra siden deres: Sørensen melder om at han nå jobber "hjemme" igjen, og at han dermed endelig har tid og overskudd til litt bordfotball igjen! Kanskje vi får med Birger + kompiser igjen også, det hadde vært veldig gøy med noen "nye" fjes. :-)
 
Christian Schulze er også med på treningskamper og det hadde også vært gøy og sett han under NM. Dette betyr kanskje at det er håp igjen der nede og at vi får noen påmeldinger til NM.

NGPIO med forandringer
Etter endel diskusjon på FISTF Forumet om sommerens Grand Prix i Norge ble det til slutt bestemt at det skulle arrangeres to individuelle turneringer (som tidligere år) og ha en 3. turnering (lagkonkurranse) på lørdag hvis tid til det. Dette pga at folk hadde allerede meldt seg på turneringen mht at det stod Double individual på terminlista. Når NBFF så forandret det til 1 individuell og en 1 lagturnering ble det forvirringer siden enkelte hadde meldt seg på mht 2 individuelle. Derfor ble det besluttet og ha alle 3 denne helga. Blir man ikke mange nok lag, så blir denne lag-greia sløyfet.
Forum NGPIO saken
 
Anders Grorud har møtt veggen
Anders Grorud har blitt lei bordfotball og velger å stå over NM neste helg. Etter en svært demotiverende sesong i San Siro har Anders følt at han har blitt en dårligere spiller og har møtt litt veggen den siste tiden. Anders G vet ikke om han er klar til sommerens stor begivenhet NGPIO, men bordfotball.no satser på at motivasjon er tilbake innen det!
 
Finlandstur med fire Wildcats spillere!
Det blir Wildcats tur med fire spillere i mai. Brødrene Bergane, Sondre Nordjore og Svein Arne Brekke er alle med og det blir sannsynligvis med disse fire. Anders og Jon Bergane ligger ann foreløpig til å bli førsteseedet men mye kan skje enda. Bortsett fra de 4 nordmennene er Phillippe Hipfinger (belgia) den eneste utlendingen i Finalnd.

 

 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (14)

Vis/skjul alle tråder
FredrikR - lagt inn 14.Apr 08 20:38:21 #1
Ja, du fåt purre på han.... 15 påmeldte!!! Dette er meget lovende!!!  
Vis/skjul tråd
Håkon Lunde - lagt inn 14.Apr 08 17:36:48 #2
Støtte borti Tromet Kastet på vei hjem fra skolen i dag, og han kunne melde om at han ville bli å se under NM. Han skulle "hvertfall ut for å se på", men han måtte tenke litt på om han faktisk skulle delta. Stor skaderisiko i denne sporten - og hva er vel en trompedist uten fingre!?  
Vis/skjul tråd
Rising Star - lagt inn 13.Apr 08 23:12:42 #3
Du må ikkje gi deg Anders G, du har vært mitt store forbilde som bordfotballspiller, meget talentfull og samtidig så fairspillende, flere burde opptred som deg på bordfotballbanen.  
Vis/skjul tråd
Martin - lagt inn 13.Apr 08 21:19:30 #4
Hva skjera Anders G, du kan jo ikke gi deg? Må regne med at det svinger litt vet du.....

Det vet jeg alt om...

Få med Sagafoss og Flaaten + Flyfrode også, det hadde vært artig....  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 13.Apr 08 13:20:33 #5
da legger vi deg på igjen.. fikk rapporter om det skjønner du.  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 13.Apr 08 13:16:15 #6
tror artikkelforfatteren bør være mer varsom. har aldri meldt meg av NM, og slik det ser ut nå, stiller jeg neste lørdag. men har mistet mye motivasjon, det medfører riktighet.  
Vis/skjul tråd
Anders b - lagt inn 13.Apr 08 12:45:17 #7
natt til fredag ver en spennende natt.. men hva med folk som "Siv Sugesen" og "Karl Kølle"? er det ikke på tide at de melder seg på også. ikke bare er forumryttere?  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 13.Apr 08 11:53:53 #8
10 deltakere nå, Brekke skal også være med så da er vi på 11 ihvertfall.  
Vis/skjul tråd
Siv Sugesen - lagt inn 13.Apr 08 03:01:22 #9
Min favoritt er Konrad Kuse elsker, han trykker inn når du minst venter det.  
Vis/skjul tråd
Karl Kølle - lagt inn 13.Apr 08 02:32:34 #10
Anders B vil ikke kunne leve opp til sitt favorittstempel, shoot-out mesteren i år blir Kåre Mèhåre.  
Vis/skjul tråd
Vigdis Vagina - lagt inn 13.Apr 08 02:23:40 #11
Jeg blir ikke veldig surprised dersom Trond skulle vinne shoot-out mot Frode Andresen  
Vis/skjul tråd
Trond - lagt inn 12.Apr 08 21:53:14 #12
Tøff natt til fredag Anders B??  
Vis/skjul tråd
Trond - lagt inn 12.Apr 08 21:52:30 #13
Gleder meg stor til NM.
Ser at troen på NM seier er hos flere enn meg selv!!!  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 12.Apr 08 20:13:46 #14
nm blir bra uansett antall deltagere! NM shoot-out tittelen blir min igjen! heh..  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023