Ukeboka: fredag 25. april

Trond Pedersen var rasende etter NM exiten, men har kommet på bedre tanker nå.
Publisert: 25. april 2008 av Anders Bergane

NM er seks dager unna men ukeboka tar for seg det siste av spennende ting omkring NM, før vi setter nesen fremover og venter på neste mål for bordfotballspillere, blant annet Finland og NGPIO.

Terje Ellefsen har fått blod på tann
Terje Ellefsen har nærmet seg kraftig sine nærmeste konkurrenter foran på rankinglisten. Det skiller nemlig kun 20 poeng til Svein Arne Brekke og 40 poeng til Fredrik Rawicki på 7. og 6. plass. Terje forteller at det er gøy og plutselig kunne henge med helt i toppen og kanskje etterhvert kjempe om å gå forbi noen av de andre.
 
Diverse små ranking endringer
Terje Ellefsen har kommentert noen små svakheter ved ranking systemet og dette er nå rettet opp. Det gjelder blant annet summen for rein kvartfinale som har ligget under hva man faktisk får for 8. plass med plasseringskamper. Anders Bergane understreker at ingenting av de gamle inntjente poengene vil bli rettet noe på siden alle konsekvent har fått riktig sum i hendhold til poengtabellen hele veien, men forteller at ved Astrocup vil den nye kvartfinale summen bli brukt. Halvvering av gamle summer foregår som vanlig.
 
Etter nærmere titt så får også 1. plass en oppjustering med 25 poeng fra 450 til 475. Dette fordi blant annet FISTF belønner vinnere mye høyere i forhold til andre plass en hva NBFF gjør, men også fordi det burde skille mer mellom 1. og 2. plass enn det for eksempel gjør mellom 3. og 4. plass. Disse to poengforskjellene har fram til nå vært helt likt i NBFF.
 
Rankingsjef Anders Bergane forteller at forbundet er svært varsom med å gjøre endringer i poengsystemet og mottar gjerne kritikk og innvendinger, men understreker at disse to små endringene var ansett som såpass viktig at noe måtte gjøres. Dermed har forhåpentligvis NBFF et system som er tilrettelagt norske forhold og som kan vare i mange år enda.
 

Kragerø fortsetter den positive trenden
Terje Ellefsen forteller bordfotball.no at de fortsetter med torsdagsspilling annenhver torsdag samt ekstra dager der Svein Arne Brekke er hjemme i Kragerø. Sannsynligvis noen søndager.
Det har vært snakket om litt seriespill der nede men dette ligger foreløpig på is til man har flere som er ihuga. Terje Ellefsen sier også at en solid sommerpause vil bli gjennomført. Det var sunt for oss ifjor, avslutter Terje. NBFF kan ikke si seg mer enig. Forbundet anbefaller trening annehver uke fra til NGPIO 5. og 6. juli deretter en solid sommerpause i et par måneder :-)
 
Anders Grorud starter rekebutikk
I løpet av våren starter Anders Grorud opp rekesalg i Skien by. Ingenting er bestemt hva gjelder sted for hans vogn som i førsteomgang lånes av norgesmester Lars Tore Myge. Planene er at U19 norgesmester, Håkon Lunde skal stå i vogna utover sommeren. Lukter vi en bordfotball-rabatt i hendhold til rankinglista??
 
Finlandturen nærmer seg!
Det nærmer seg Finland tur for Anders og Jon Bergane, Sondre Nordjore og Svein Arne Brekke styggfort. Det er nå kun 4 uker og de fire anbefaller andre og ta turen. Prisene burde være overkommelig enda og blant annet Lars Tore Myge var veldig interessert. Bare han snublet over litt ekstra penger til reisekassa.
 
Trond Pedersen, blid tross alt..
Trond Pedersen var etter lørdagens NM utslagning mot Anders Grorud mildt sagt lite blid etter å ha tapt på sudden death. Trond Pedersen har i ettertid fått litt avstand til det hele og var selvfølgelig godt fornøyd med at han klarer å hamle opp med de beste for andre turnering på rad. Det lukter gull av fortsettelsen og han har også fått en solid luke på 240 poeng på nærmeste konkurrent, Anders Bergane. Trond forteller videre at det uten tvil er hans nye og stabile lag som har gitt han forbedringer samt at han har snappet opp ting fra blant annet Paristuren.
 
Trond Pedersen og alle i ukeboka ønsker alle en riktig god helg!


 
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (11)

Vis/skjul alle tråder
Jøde Jødesen - lagt inn 28.May 09 12:18:05 #1
For en jævla helvetes jødisk artikkel!
At det er mulig å få samla så mye dritt innenfor veggene på en dataskjerm! Har ikke sett maken siden jeg besøkte synagogen i Oslo i 1983!
JØDESNAS OG STAAAAAAAAAAAAAG!
 
Vis/skjul tråd
galla gudinne - lagt inn 26.Apr 08 02:22:30 #2
jeg selger herved galla sett. 1 stk cognac. 1 stk brukt galla truse. 1 stk brukt galla spy pose. alt vasket og klart til NGPIO galla  
Vis/skjul tråd
Ola dampen - lagt inn 26.Apr 08 02:20:34 #3
5 fingre fingrer over muse lepper. 3 lyse, 3 mørke..  
Vis/skjul tråd
Bamse Brakar - lagt inn 26.Apr 08 02:20:06 #4
Lars Monsen! : Ta deg en tur til alaske sving til venstre og reis med hundeslede i 467 dager der finner du startsettet, pass på så du ikke stikker deg på granbar underveis.  
Vis/skjul tråd
Ansgar Børrestad - lagt inn 26.Apr 08 02:17:16 #5
Min nyeste tekst lyder som følger: Små plastfigurer glir over en grønn duk, anders g skriker ut, " nå oppfører du deg som en kuk! ". Fredrik Rawici dømmer kampen, men han drømmer om en tur med gammle dampen. Anders b tenker på galla, mens Trond P drømmer om gerd liv valla. Jon H vil redde vår klode, men ble skuffa da Riise brukte sitt røde hode. Lars tore, lurer på hvor mye han kunne kjent som mannelig hore. Til lørdag er det sankthans.......  
Vis/skjul tråd
lars monsen - lagt inn 26.Apr 08 02:07:26 #6
dette høres spennende ut! hvor får jeg kjøpt startsett??  
Vis/skjul tråd
Oslo-losen!?! - lagt inn 26.Apr 08 02:01:54 #7
Nå er du inne på noe her, hr. dåsemikkel!  
Vis/skjul tråd
Sigrid, siggen, sagg og sugg - lagt inn 26.Apr 08 02:01:45 #8
Hønse lovisas hemlighet er verdt kvartfinale poeng  
Vis/skjul tråd
Dåsemikkel - lagt inn 26.Apr 08 01:58:31 #9
Hvorfor er ikke søstrene fra akerselva tilkjent sine rettmessige rankingpoeng? Sigrid, Siggen, Sagg og Sugg har vandret rundt i kjoler av snerk hele livet, noen stuseligge rankingpoeng ville gjordt hverdagen deres lysere, tenk på det du!!  
Vis/skjul tråd
andy and cox - lagt inn 26.Apr 08 01:48:41 #10
vi spiller VM '90 på mini fotball mål. camerun og brasil er favoritter!  
Vis/skjul tråd
oslolosen - lagt inn 26.Apr 08 00:45:50 #11
jeg setter pris på om dere samler alle ranking spørsmålene til slutt i en dåse...  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023