Ukeboka: fredag 30. mai

Sondre synes fortsatt at bordfotball er gøy og satser på å gjøre store fremskritt frem mot NGPIO.
Publisert: 29. mai 2008 av Anders Bergane

Det er månedens nest siste dag og vi nærmer oss stort til NGPIO. Det er kun 5 uker til og vi har endel nytt om turneringen. Endel har blitt planlagt allerede. Det ble også flikket noen treningskamper torsdag kveld. Vi har selvfølgelig resultatene.

Trening torsdag kveld hos Anders B
Fredrik Rawicki har blitt inspirert til å spille noen kamper igjen og bedyrer at iveren har vært der lenge nå, men at eksamener og slikt har tatt hans tid. Fredrik gleder seg nå hvertfall til NGPIO i sommer og viste med sitt spill at han fortsatt er med.
Anders Grorud viste at han fortsatt vil spille og møtte opp for noen treningskamper. Anders B gikk på en kjempesmell i første kamp med 1-6 men kom seg betraktelig i andre kampen.

Anders Bergane - Fredrik Rawicki 3-2
Anders Bergane - Fredrik Rawicki 1-2
Anders Bergane - Anders Grorud 1-6
Anders Bergane - Anders Grorud 2-2
 
NGPIO planlegging
På torsdagens trening ble det også planlagt litt NGPIO. Det ble i all hovedsak bestemt at Tveten er stedet. Dette pga et par viktige ting:
 
* Skien VGS ikke tilgjengelig..
* Tveten er kald og sval i forhold til enormt varme Kleiva.
* På Tveten har vi allerede halvparten av utstyret/banene våre
* På Tveten kan vi låse inn alle banene oppe på scenen og la de stå der resten av sommeren
* På Kleiva må vi flytte alt og pakke sammen alt søndag og etterhvert frakte de ut til Tveten/ Johnsen
* Banene (minus 2-3 igjen på Bokbinderiet) står da plassert på Tveten i sommerpausen
 
Ulempen er selvfølgelig reiseavstanden. Vi er 10 utlendinger foreløpig. Dvs 3 biler. Anders B, Anders G og Fredrik(?) har kapasitet til 12 spillere. I tillegg til Lars T og kanskje Jon i backup. Med fornuftig planlegging og klarlagte oppgaver på forhånd burde dette la seg gjøre.
 
Viser det seg at for mange utlendinger kommer, eller at de bor på steder eller reiser fra spesielle steder som gjør det hele vanskelig så kan Kleiva sikkert være en backup.
 
Tre nye utlendinger til NGPIO
Tre nye utlendinger har funnet veien til NGPIO siden og meldt seg på. Philippe Hipfinger var i utgangspunktet ikke aktuell etter det han selv sa i Finland sist helg, men har de siste dagene kommet på bedre tanker og meldt seg på. Philippe Hipfinger har de siste årene fortjent tittelen norgesvenn, noe han er sammen med Jeremy Bradley som også kommer til Skien sammen med Adrian Ritoridis.
 
Dermed er NGPIO nå booket inn med 10 utlendinger og seks nordmenn.
Egentlig skulle det vært 11 utlendinger, men Thomas Prøhle trakk seg pga jobbforpliktelser. Det var nemlig lansering av en ny Skoda modell i Tyskland.
 
Anders Grorud fortsetter i ny proffklubb
Anders Grorud har den siste tiden vært litt lei bordfotball, men har den siste tiden fått blod på tann og fortsetter sannsynligvis karrieren i TPS White Star i England. Dette er klubben til Adrian Ritoridis og Jeremy Bradley. Ifølge ryktene gjenstår det kun formaliteter før Anders G skriver under.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (2)

Vis/skjul alle tråder
Martin - lagt inn 04.Jun 08 23:57:46 #1
Beklager sent svar, men jeg har dessverre ikke anledning til å være med denne gangen. Lykke til med turneringen!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 02.Jun 08 22:44:28 #2
Synd ikke Skien vgs var ledig da, det er jo genialt med tanke på gåavstand fra Bondeheimen... Samt at lokalene er store og fine.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023