Ukeboka: torsdag 5. juni

Anders Bergane skal til Barcelona
Publisert: 05. juni 2008 av Anders Bergane

Det er nå kun 4 små uker til NGPIO! Vi har enda litt mer smånytt på lur derav kiosk, hall og norske påmeldinger. Dessuten skal Anders Bergane på ny tur til utlandet. Denne gangen Barcelona. Til slutt snakkes det litt om en etterlengtet treningshelg før NGPIO.

NGPIO på Tveten
Som mange har fått med seg blir NGPIO etter all sannsynlighet på Tveten i Porsgrunn. Det gjenstår et lite problem, nemlig at det skjer endel aktiviteter på skolen denne helgen, noe som kan bety at de 6-8 banene og sekretariat må settes opp på scenen etter endt lørdag. Dette bør kunne gå smertefritt. Eneste som gjenstår nå er at NBFF får bekreftet at det ikke vil være problemer med at hallen er overfylt av ting fra de "andre" som bruker skolen og at alt er klargjort og avklart i forhold til hvem som bruker hallen når og hvordan. Dette skal Anders Grorud få svar på i løpet av 1 uke.
 
Kiosk på Tveten?
Det er også diskutert om det er noe vits i å ha kiosk denne helgen. Vi er ikke altfor mange så en kjapp kjøretur ned til Meny/Statoil på Moheim kan være et greit alternativ. Et annet enkelt alternativ er kanskje pølser i brød. Pølser står og gjør seg selv i vann på en plate hele dagen, mens noen brus er innkjøpt. Og da heller la være sjokolade, snacks og annen drit som aldri blir solgt.
 
Nordmenn under NGPIO
Seks nordmenn er påmeldt NGPIO og det er som alltid de seks "vanlige" som har meldt seg på. Trond Pedersen blir ikke med på lørdag pga ferie, men søndag er han klar.
Kjetil Fosse har Odd-kamp søndag og blir kanskje ikke med hele dagen, men lørdag burde være aktuell, selv om Kjetil ikke har meldt seg på enda.
Svein Arne Brekke er usikker pga bursdagsfeiring i Halden og teller på knappene.
Martin, Terje og Arne (+Christian) er foreløpig ikke påmeldt, men at minst to av de kommer er sannsynlig får man håpe.
Sondre Nordjore, Frode Sveinungsen, Thomas Flaaten Fredriksen, Robert Ludvigsen og Håkon Lunde er alle ikke påmeldt, men det burde også her være mulig med 3 påmeldinger.
 
Dette betyr at et norsk antall med 12 spillere burde være mulig selv i starten av fellesferien. Fra før av har vi 10 utenlandske spillere som kanskje vokser til 12 som igjen betyr at vi kan få det fine antallet 24 spillere. 
 
Anders Bergane er klar for Barcelona GP
Anders Bergane er klar for Barcelona GP i Corbera de Llobregat like utefor Barcelona. Ryanair flyr billige turer til 1100 NOK inkludert avgifter, noe som må sies å være billig for en 3 timers flytur. Fredag 25. juli går flyet fra Torp kl 10:00 og mandag 28. juli lander flyet kl 09:35 på Torp. Anders Bergane skal kombinere det hele med ferie og reiser ikke hjem før fredag 1. august. Hvis noen skulle være interessert i turen, Wildcats spiller eller ikke så er det bare å skrike ut! Lørdag er det lagkonkurranse og søndag er det individuell.
 
Treningshelg i Skien?
Helgen 20. juni til 23. juni kan være en spennende helg for en treningshelg i Skien. Anders Bergane har vært i prat med Lars Tore Myge om en treningshelg og dette kan være en mulig dato for begivenheten. Alternativt så er det få alternativer. Eneste andre mulighet er helgen før NGPIO, men dette ser ut til å bli for nære NGPIO og medføre stress. Helgen 21./22. juni er også helgen for kvartfinalene i EM i fotball, noe som kan bety mye morro på TV samtidig.
 

 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
aggen - lagt inn 05.Jun 08 16:01:36 #1
da er tveten spikret. vi transpoterer alt vi trenger til turneringen fredag kveld. dette settes på scenen i gymsalen. vi rigger opp lørdag morgen. ellers blir det som anders nevner i art. over. blitt lovet at det ikke skal flyte ting i salen.  
Vis/skjul tråd
anders b - lagt inn 05.Jun 08 12:51:23 #2
ja er litt seint den helga der.. fellesferien begynner og greier. den andre vi har hatt 23.24. juni er bedre. men kanskje aller best tidlig i juni eller sist i mai.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 05.Jun 08 12:20:09 #3
det var jo ikke oppløftende lesning på kbfk... blir kanskje tidenes laveste deltakerantall ser det ut som? bør booke en tidligere helg til neste år tror jeg...  
Vis/skjul tråd
anders b - lagt inn 05.Jun 08 11:48:53 #4
sjekk Kragerø BFKs side om oppdatert nytt om NGPIO: http://kbfk.blogspot.com/  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023