Rykende fersk TO'09 analyse

Fredrik Rawicki, Anders Bergane, Jon Henning Bergane og Sondre Nordjore stiller alle til lørdagens Telemark Open i Skien.
Publisert: 18. feb. 2009 av Anders Bergane

Det er to dager til Telemark Open og noe overraskende så har 9 spillere (kanskje 13) meldt seg på, selv etter den svært så rolige perioden vi har lagt bak oss i høst. Det er kjempe bra og det tyder på at noen fortsatt synes det er gøy.

Lørdag 10:30 åpner dørene på Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk i Skien. Det hele ventes ferdig ca. klokken 16:00 - 17:00. Det er gratis "inngang" og det blir heller derfor ingen premier men vi kan love masse moro igjen. Kanskje blir det til og med lagt opp til en shoot-out turnering hvis tiden strekker til.
 
Bordfotball.no tar nok en gang titt på spillerne som deltar under Telemark Open og vurderer dem svært så nøye.
 
Nok en gang har vi fått rykende fersk odds fra betting selskapet Easy Living og de er som følger:
 
250,00  Mathias Kastet
200,00  Robert Ludvigsen
100,00  Håkon Lunde
75,00    Thomas Flaaten Fredriksen
50,00    Sondre Nordjore
40,00    Terje Ellefsen 
35,00    Anders Bergane
32,00    Svein Arne Brekke
27,00    Fredrik Rawicki
25,00    Trond Pedersen
5,00      Jon Henning Bergane 
4,30      Anders Grorud
3,50      Lars Tore Myge
 
PS! Det er ikke avgjort om alle disse spillerne stiller lørdag. Det avgjøres senest fredag kveld.
 
Lars Tore Myge blir av mange regnet som den store favoritten etter en sterk høst med blant annet semifinale i Berlin GP i november. Anders Grorud er mannen som man regner med at Myge skal kjempe med for å kapre Telemark Open tittelen. Anders Grorud har også hatt en god høst og har spilt mye i utlandet. I tillegg har man Jon Henning Bergane som man aldri vet hvor har. Og sannsynligvis så er han i toppen i år også, selv med lite spill i høst. Men lite spill, det har vi sett før, at egentlig ikke spiller noen trille..
 
Bak de "tre store" blir det selvsagt jevnt og spennende. Kanskje mer spennende enn på lenge. De fleste av de nest beste har spilt svært lite og det er umulig å vite hvor de står hen. Trond Pedersen og Fredrik Rawicki var i ilden under nyttårscupen. Der slo Trond Fredrik 2-0 og har også litt mer treningsbakgrunn sist høst enn Fredrik. Likevel har begge spilt lite og de får som vanlig god konkurranse av Terje Ellefsen, Svein Arne Brekke og Anders Bergane.
 
Terje Ellefsen har sammen med Svein Arne Brekke spilt litt sist høst. Men det har blitt minimalt. Anders Bergane har på sin side omtrent ikke rørt en figur siden august ifjor. Anders legger opp til endel trening før helgen og det kan selvsagt være avgjørende om han finner tilbake til det gamle. 
 
Bak der igjen finner vi outsidere til de nest beste. Sondre Nordjore, Thomas Flaaten Fredriksen og Håkon Lunde. Sondre ligger vanligvis blant de nest beste i vurderingene, men Bordfotball.no frykter at hans treningsmengder den siste tiden har vært så lave at han vil få problemer.
 
Thomas Flaaten Fredriksen stiller opp igjen som han så ofte gjør og vil nok en gang prøve å skremme Trond, Anders og de andre. Håkon Lunde har også fått litt fres på det og hadde et knepent 2-3 tap mot Rawicki i nyttårscupen etter å ha ledet 2-1 ved pause. Kanskje er det denne gangen det smeller?
 
Robert Ludvigsen og Mathias Kastet er igjen med og vil vel i første omgang kjempe mot hverandre for å unngå sisteplass. Bordfotball.no redaksjonen håper selvsagt at de tar feil og at Robert og Mathias vil overraske!
 
La oss håpe på en spennende turnering til lørdag, så samles de som har lyst til Galla på kvelden!
 
Lykke til!
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 25.Feb 09 18:24:57 #1
Mulig det? Men ifølge min kunnskap så er det vel ingen andre som har vunnet siden 1993 eller no  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 25.Feb 09 17:09:27 #2
hmmm. det var vel kanskje ikke så sannsynlig at Lars T, Grorud eller deg skulle vinne da...  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 24.Feb 09 13:56:52 #3
Må si jeg angrer på at jeg ikke satte noen penger på dette nå Ikke fordi jeg vant, men når man ser litt på tallene så ville det vel være boritmot umulig å tape penger!! Satser man f.eks 1000 på Bergane, Myge og Grorud så har man brukt 3000 kr, mens man minst ville ha vunnet 3500,- Her tror jeg Easy Living må ta et oppgjør med oddsetterne sine... Ble oddsene satt i pasta og rødvinsrus mon tro??  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023