Det rører seg i bordfotball-Norge igjen!

Fra Lumbago-cup
Publisert: 01. des. 2019 av Administrator

Det skjer litt på bordfotball fronten igjen. Det har vært stille etter NM i april i 2018 i Kragerø. Men gutta fra Kragerø prøver nå å dra ting igang igjen. Takket være Frode Ellefsen, Terje Ellefsen og Svein Arne Brekke ble det igår spilt to turneringer i Kragerø. Vi har også fått en ny president i forbundet!

  • Det ble altså spilt to cuper i Kragerø igår. En forbeholdt nybegynnere, Lumbago Cup, og en for de litt mer erfarne, AstroCup. Vi kommer tilbake med mer om disse cupene både iform av tekst og bilder senere. Her ble det forøvrig satt norgesrekord i premiebord!! Mange meget flott premier til alle mann.
  • Resultater kan dog allerede nå sees her: AstroCup 19 og Lumbago Cup 19
  • Rankingen er oppdatert og vi har nå 19 spillere på listen, og det er det en stund siden vi har hatt!
  • Det er allerede planer om en romjulscup enten i Kragerø eller i Skien.
  • Det planlegges dessuten et NM i mars/april 2020, hvor badeparken i Langesund har blitt nevnt som aktuell lokajson. Følg med på siden fremover. Vi kommer til å spikre en dato tidlig, slik at så mange som mulig kan delta. Dette er 30år siden første NM ble arrangert, klarer vi f.eks og samle alle tidligere Norgesmestere?? Det er faktisk bare 7 stk.
  • Ellers har vi fått ny president i forbundet. Thomas Flaaten Fredriksen har takket ja til å stille, ihvertfall ett år! Vi kommer til å prøve å få tak i Thomas for å høre litt hva han tenker skal skje fremover også

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023