Feiende flott Romjulscup

Concentrazione. Brekke (t.v.) mot Schjølberg. (Foto: T. Ellefsen)
Publisert: 30. des. 2019 av Terje Ellefsen

Den tradisjonsrike Romjulscup’en gikk av stabelen lørdag 28/12-19 i Kragerø. Turneringsformatet denne gangen var enkeltserie, noe som slo godt an blant deltagerne. Den flotteste premien var et cruise for 4 personer fra Langesund til Bergen, les mer for å finne ut hvem som ble den heldige vinneren..

For tredje gang på under en måned ble det altså spilt turnering i Kragerø. Nok en gang ble det en kjempebra turnering med hyggelig stemning, spennende kamper og mye godt spill. Primus motor Frode Ellefsen hadde sørget for flotte sponsede premier og en meget bra ramme rundt turneringen. Kragerø BFK med F. Ellefsen og Eikeland i spissen har gjort et solid stykke arbeid i forhold til å få i gang nye og gamle spillere nå i høst, og har i skrivende stund rundt 10-12 aktive medlemmer. Vi må langt tilbake i tid for å finne en klubb i Norge med lignende medlemstall.

Turneringsformatet var enkeltserie noe spillerne trivdes godt med. Man slapp å bli slått ut etter to eller tre kamper, alle fikk spilt mot alle og alle fikk dermed god matching. Comebackspillerne Sørensen, F. Ellefsen og Schjølberg samt nybegynneren Aabøe viste god fremgang for hver kamp. Spesielt Sørensen må vi trekke frem her. Etter tre runder ledet han like godt hele tabellen og var nær ved en aldri så liten sensasjon mot erfarne Brekke. Brekke vant til slutt 4-3 men Sørensen var ikke langt unna å sikre seg uavgjort 4-4. Imponerende av Sørensen som kun har spilt i én måned, etter over 10 år borte fra bordfotballen! De to siste rundene ble svært spennende mye takket være Sørensen sitt gode spill. Men litt utur i de siste kampene for Sørensen sin del gjorde sitt til at forhåndsfavorittene Brekke og T. Ellefsen sikret seg henholdsvis andre- og førsteplass. Deretter kom Sørensen på tredje, F. Ellefsen på fjerde, Aabøe ble nr. 5 og Schjølberg nr. 6. Vi må takke Brekke her for flott excel-programmering og oppdatert tabell for hver runde. Det var spenning og moro fra første til siste flikk, Romjulscupen ble rett og slett en turnering som det svingte skikkelig av!

Før turneringen ble vi enige om å trekke premiene vilkårlig ut. Den gjeveste premien var et cruise for 4 personer fra Langesund til Bergen gitt av Fjordline og den heldige vinneren ble.. (trommevirvel).. Sørensen! Den nest heldigste var nok Schjølberg som vant en lekker trådløs mobillader fra ICE. Øvrige premier var lue, gymbag, belte m.m. Vi takker alle våre sponsorer for flotte premier! Turneringen var i likhet med Astro Cup og Lumbago Cup både NBFF og WASPA turnering. Se link her for artikkel om RC '19 på WASPA. Kragerø BFK samarbeider for øvrig tett med WASPA og blir trolig inkludert i WASPA sitt «development league»-program - se WASPA sine sider for mer info om dette.

..
.

** Resultater fra Romjulscup ’19 her. Fotoalbum her.
** Kampene gikk over 2x10 minutter.
** Transfernytt: Inter Milan fra Brekke til Schjølberg. Barcelona fra T. Ellefsen til Sørensen.
** Utlån: Napoli fra T. Ellefsen til Schjølberg. Lille Losc og Bayern M fra T. Ellefsen til F. Ellefsen.
** Neste turnering: Ikke bestemt, men noen snakket om et mulig NM i mars eller april i Langesund. Følg med for mer info.
** Fair play-prisen: Samtlige spillere fortjener fair play-prisen denne gangen, men en uavhengig jury vil allikevel spesielt trekke frem Aabøe for suveren fair play!
** Beste humør: Ekstra pluss til Sørensen for mange treffsikre vitser og kommentarer!
** Beste forsvarsspill: Brekke. Ikke lett å score på den mannen! :-)
** Shoot-out: I en uhøytdelig liten shoot-out turnering etter RC '19 slo T. Ellefsen Schjølberg. Så vant Schjølberg over Brekke og til sist slo Brekke T. Ellefsen. Alle vant én og tapte én med andre ord.
** Mest ivrig: Schjølberg har skaffet seg alt han trenger for å sette opp en egen bane hjemme.
** Etter endt turnering gikk turen til Sveia og PL-kamper på storskjerm. Veldig hyggelig sted - anbefales!
** Fin promovideo om Subbuteo på Fox Sports her. Og fra Finland her.
** De fleste nye og gamle spillere kan reglene ganske godt nå. Men vi minner om at det går an å lese her på FISTF sine sider dersom man ønsker et lite dypdykk i bordfotballreglene. Selv de mest finurlige ting kan man finne svar på der.
** Gi gjerne tilbakemelding på hva du ønsker at vi skal skrive om på bordfotball.no. Utstyrsguide? Intervjuer? Retronytt? Nytt fra utlandet? Ris/ros? Kom gjerne med innspill i kommentarfeltet eller kontakt oss på fb eller mail.
** Vi ønsker alle et riktig godt nytt bordfotballår!

..
.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
Fredrik - lagt inn 01.Jan 20 10:17:13 #1
RC19
Takk for et flott opplegg og en veldig bra RC. Med utrolig flott premiering, en spesiell takk til Frode Ellefsen som stilte med lokaler og de nevnte premiene og takk til alle som stilte opp i cupen. Godt nyttår, håper å møte flere nye og gamle spillere på filten i fremtiden.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023