Presidentens hjørne

Publisert: 21. feb. 2020 av Thomas Flaaten Fredriksen

Vi ser tilbake på et godt 2019 - og gleder oss til 2020, med nye krav til turneringer.

Etter flere år med Anders Grorud som president, har Thomas Flaaten Fredriksen tatt over stafettpinnen for 2020, etter valg senhøstes 2019. 2019 så også tre turneringer, Lumbago Cup, Astro Cup og Romjulscup - alle arrangert i Kragerø. Alle tre teller også inn på rankinglisten - så 2020 begynner med Terje Ellefsen som landets høyest rangerte, foran Svein Arne Brekke og Jon Henning Bergane.

All kred til Kragerø for året 2019, - og jeg ser frem til et 2020 med mye flott flikking.

NM PÅ VEI

Vi ser for oss et spennende 2020 i bordfotballverdenen, med forhåpentligvis mye morsomt. Norges Bordfotball kommer til å arrangere NM i løpet av mars, april - mer informasjon kommer - og jeg har stor tro på flere aktiviteter. Påmelding vil være tilgjengelig på alle kanaler, bordfotball.no, på facebook (https://www.facebook.com/bordfotball/) eller via epost til info@bordfotball.no

MAILINGLISTE

Vil du ha informasjon om turneringer og også påmeldingsmuligheter direkte på epost, ønsker forbundet å opprette en mailingliste. Send mail til info@bordfotball.no, eller thomas@jegskriver.no, som er presidentens private adresse. Du kan også benytte facebook og sende meg direktemelding. Har du tips til nye eller gamle bordfotballspillere, så gi meg gjerne beskjed - målet er å børste støv av gamle som nye spillere.

NYE KRAV

Det blir nye krav til turnering i 2020. Alle er velkomne til å arrangere turneringer, men meld gjerne fra til forbundet om du ønsker å arrangere en turnering. Ønsker du å arrangere en turnering med rangeringspoeng, må visse kriterier møtes. Turneringen må meldes inn til bordfotballforbundet SENEST 1 måned før arrangementstart. Hvis turneringen og formatet blir godkjent, tar forbundet seg av offentliggjøring og påmelding, enten i samarbeid med arrangør eller på egen hånd. Alle sluttspillkamper må gå over 2 x 15 minutter med finale. Utover det beholdes poengskalaen som før. Resultatene meldes inn til forbundet, som oppdaterer rangeringspoeng og publiserer resultater, enten selv eller i samarbeid med arrangør.

BILDER

Har du bilder eller annet fra spilling etc, ikke nøl med å sende de på epost, eller å poste aktiviteten på facebook.

 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023