Valg i NBFF

Publisert: 01. des. 2020 av Thomas Flaaten Fredriksen

Det må velges kandidater til nytt styre i NBFF. Styret bør bestå av en president og to styremedlemmer.

Styrevalg i NBFF

På grunn av ønske fra flere spillere i norsk Subbuteo, arbeides det med å sende inn søknad til FISTF for å bli gjenopptatt som fullverdig medlem. Vi er fortsatt medlemmer, men har ikke stemmerett. Denne retten har så vidt jeg har skjønt forsvunnet for en stund tilbake, før min tid som president.

  • Norway will need a proper Board of Directors like every club in the world, sier Horst Deimel til bordfotballforbundet.

Dette er ikke gjort, og det er noen som har sagt seg villig til å hjelpe til. Men ingen formelt valg er gjort, derfor er det på sin plass at alle i norsk subbuteomiljø kan stille som kandidat til styret. Vi må ha to styremedlemmer og en president. Kandidatur kan sendes til info@bordfotball.no

Skriv hvorfor akkurat du bør være med i en av rollene.

ÅRET 2020

I fjor ble Thomas F Fredriksen valgt til president, etter år med Anders Grorud som president. Det ble tidlig klart at den nye presidenten ønsket at turneringer skulle bli meldt inn til NBFF, før disse turneringen kunne gi norske rankingpoeng. I år 2020 er ingen turneringer meldt inn. NBFF satt også opp en NM-turnering, men her ble det tatt helsemessige hensyn, og cupen ble avlyst på grunn av corona-pandemien. På høsten ble det også gjort forsøk på å arrangere ny turnering, men også denne ble det avsluttet arbeid med før den ble en realitet.  

Målsetningen for år 2021, var for presidenten å arrangere tre norske turneringer.

ÅRET 2021

Presidenten har en personlig jobb som tilsier at den mest hektiske tiden på året er i november og desember. Det er krefter i norsk Subbuteo som ikke virker å akseptere at arbeid må gå foran hobby, så derfor stilles det herved kabinettspørsmål om presidentens stilling, og også den posisjonen er åpen for valg. Om presidenten tar gjenvalg, sender også denne inn sitt kandidatur til epost-adressen. 

Hvis en ny president blir valgt, forutsetter jeg at denne presidenten sørger for at alle stemmer
lyttes til.

KONTAKT FOR KANDIDATUR

Kandidater til styremedlem og president har en ukes frist til å melde sitt kandidatur på info@bordfotball.no. Det nye styret bør også opprette en egen bankkonto.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023