To kandidater til presidentverv

Publisert: 10. des. 2020 av Thomas Flaaten Fredriksen

To kandidater har meldt sitt kandidatur til presidentvervet i Norsk Bordfotballforbund. 

Thomas F Fredriksen

Sittende president Thomas Flaaten Fredriksen er en av dem. 

- Det kan hende Norges første subbuteobord står hjemme i mitt familiehjem. Det kom fra Skottland i 1968. Det har vært moro å følge Subbuteo fra barns ben av, og jeg har lyst å være president i NBFF ytterligere ett år. Det har vært vanskelig med aktivitet i år, grunnet corona. Jeg har som mål å gjennomføre flere turneringer neste år, om pandemien endrer seg. 

- NBFF vil også søke om fornyet opptak i FISTF, slik at norske subbuteospillere blant annet kan få ranking i utlandet. Før søknaden kan sendes må et fungerende styre være valgt. Det vil prioritert etter valget. 
I tillegg vil jeg jobbe med å kartlegge gamle og nye spillere på en strukturert måte. 

- Jeg har spilte Subbuteo i Norge i mange år, og kjenner hvordan miljøet fungerer. Jeg tror derfor jeg er den beste kandidaten til å fortsette vervet, sier Thomas Flaaten Fredriksen

Riccardo Destefanis

Den andre kandidaten er Riccardo Destefanis. Den 47-år gamle Italieneren fra Torino er grunnlegger av Subbuteo Oslo.

- Jeg er grunnlegger av facebooksiden Subbuteo Oslo. Målet med siden er å rekruttere nye spillere i Oslo-området og skape et miljø hvor Subbuteo-entusiaster kan treffes, snakkes, spille og promotere Subbuteo til nye generasjoner. Mitt ønske er at Subbuteo Oslo skal bli en ordentlig klubb og finne et felles sted, lokale for å spille. Vi er nå en gruppe i Oslo som består av fem spillere.  

- Jeg begynte å spille Subbuteo for cirka ett år siden etter nesten 30 år. Takket være gode råd og tips fra 2 norske venner og NBFF medlemmer kjøpte jeg nytt lag, bane, bord, og utstyr for å spille moderne Subbuteo, skriver Destefanis i sitt kandidatur. 

- Hvis jeg blir valgt til president ønsker jeg å få utført det følgende første året, skriver Destefanis: Ha et styre på plass med minst 3 personer, og lage en constitution/statue til NBFF som må godkjennes av FISTF. Lage en NBFF Håndbok for alt som ikke dekkes i NBFF statue og sende søknad til FISTF for å bli MNAP medlem. 

I tillegg ønsker Destefanis en bredere struktur enn i dag. 

- Jeg vil lage en struktur der NBFF er overordnet nasjonalt i pyramiden og under, regionale enheter og deretter de forskjellige klubbene. Jeg vil innhente alle medlemmenes navn for å kartlegge NBFF. 

- Jeg vil involvere medlemmer i alle avgjørelser vedrørende NBFFs aktiviteter, godkjenning av dokumenter og så videre. Jeg har med vilje ikke nevnt noe om turneringer. Jeg er først og fremst opptatt av å ha det grunnleggende på plass 

Styrekandidater 

To styrekandidater har meldt sitt kandidatur til to styremedlemsplasser.

Presidenten har innvilget ytterligere frist til 14. desember for etternølere til å kjempe om styremedlemsplasser. 

- Da satser vi også at valget kan avholdes i en periode på noen dager. Vi er i dialog med FISTF om å bruke deres stemmesystem, hvis ikke ordner vi det på en annen fornuftig og mindre ressurskrevende måte, påpeker president Thomas F Fredriksen

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 10.Dec 20 22:37:43 #1
Mitt valg her er soleklart. Thomas kjenner miljøet godt og har vært med mer eller mindre helt siden starten i 1990. Det vil være urettferdig å la 2020 være Thomas sitt eneste år. Flott at andre ønsker å bidra, og tenker at Riccardo, som han er nå, vil kunne være en god primus motor i Oslo der potensiale for å få vervet flere medlemmer absolutt bør være til stede. 3 personer liker dette  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023