Stem i styrevalget!

STEM: Gi din stemme i valg av nytt styre i Norges Bordfotballforbund

Foto: Pixabay, fri for kommersiell bruk.
Publisert: 28. des. 2020 av Thomas Flaaten Fredriksen

Det er på tide å stemme på det nye styret for 2021 i Norges Bordfotballforbund. Forbundet ønsket hjelp av FISTF for et stemmesystem for å gjennomføre valget, men FISTF takket nei. Derfor har bordfotballforbundet gått for en mer "enkel avstemming", gjennom SurveyMonkey.

SLIK STEMMER DU  

Du gir din stemme på denne linken, som også forsøkes å sendes ut på epost eller via facebook til de som har oppgitt dette.
https://no.surveymonkey.com/r/NJ2G6KJ

Frist for å stemme er 5. januar. 
Les denne hvis du vil vite mer om kandidatene til presidentvalget: 

http://bordfotball.no/article/1519

PÅ VALG 

Presidenten er på valg, og NBFF har også fått krav på å opprette et styre. 
Kandidatene for presidentskap er Thomas Flaaten Fredriksen og Riccardo Destefanis. Du kan også stemme blankt om du enten ikke liker noen av kandidatene eller ikke har en mening om saken. 

Det er også to spillere som har meldt interesse til styrearbeid, til to plasser. 

Her gjelder samme system, du kan stemme på Jon Henning Bergane eller blankt, eller du kan stemme på Svein Arne Brekke eller blankt. Vi regner denne delen av stemmingen som ren formalia, og at disse to utgjør styret sammen med den av presidentkandidatene som får flest stemmer. 

STEMMEBERETTIGET

Hvis du har spilt offisiell Subbuteo-turnering i regi av NBFF har du stemmerett. Hvis du er i tvil, send epost til info@bordfotball.no
Står navnet ditt på adelskalenderen kan du regne deg som stemmeberettiget. Styret godkjenner også at du stemmer om du kan bevise at du har spilt Subbuteo i 2020. 

Vi regner med at ingen er brydd med å jukse i dette valget. 

PS! Flott om du som avgir stemme sender en epost til info@bordfotball.no slik at din epost registreres for senere kommunikasjon. 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023