Ukeboka: tirsdag 26. september

Publisert: 26. sep. 2006 av Anders Bergane

Ukeboka er igjen på plass med siste innen bordfotballen i Norge. Det nærmer seg stadig NM med stormskritt. Derfor endel nytt om NM.

NM med pomp og prakt
NM er som kjent førstkommende lørdag. NBFF har lagt hjernen i bløt og funnet ut at vi vil gjøre noe spesielt med premieutdelingen denne gangen. Derfor stiller NBFF med seierspall og seriøs premieutdeling. En nysnekret pall vil bli laget og champagnen vil sprute på pallen for de 3 heldige som havner på pallen. For å gjøre det hele enda flottere, så stiller Mathias Kastet opp med trompet for å spille fanfare og spille nasjonalsangen for vinneren. Kanskje vi endelig får se noen rørte tårer på pallen igjen, etter at det er 15 år siden sist vi så Gaute Helstrup felle tårer på en norsk bordfotball bane.
 
Dårlig stelt hos lederne i NBFF
At NBFF er en organisasjon med dårlig råd er velkjent. Men at det stod så dårlig til som det kom frem under søndags trenings cupen sist er det få som visste. Vår alles president Anders Grorud måtte noe overraskende låne med seg en dorull av Anders Bergane! Det skal visstnok ha godt i kjøkken tørkerull de siste dagene. I NBFF må man tydeligvis hjelpe hverandre for å få hjulene til å gå rundt...
 
NM med 13 deltagere
Det ligger ann til at NM får 13 deltagere i år. Noe NBFF er veldig fornøyd med. Det er lenge siden vi har hatt så mange i senior klassen, sier sekretær i NBFF og turnerings ansvarlig Anders Bergane. Dette blir bra, håper bare alle også dukker opp på galla på kvelden.
 
Spilling ikveld og imorra
Ikveld skal tidenes norske spiller, Jon Henning Bergane for første gang på lenge i ilden. Denne gangen er det treningskamper mot Anders Bergane som står for tur.
Imorgen er det, for de som ikke vet rigging av utstyr på trykkerigården samt litt trening før lørdagen. For info. Kontakt Anders Bergane og Anders Grorud for tid og sted.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023