Kragerø Bordfotballklubb

Publisert: 30. mai 2021 av Terje E

Klubben fra havet.

Stiftet i 1991 av Martin Eikeland, Terje Ellefsen, Svein Arne Brekke og Thoralf Eikeland Nilsen. Mye aktivitet de første årene og opp mot 25-30 aktive spillere på det meste. Klubben hadde egne lokaler og arrangerte for eksempel ligaspill med to divisjoner, interne cup'er (ligacup og F.A. cup) samt større NBFF-turneringer som Astrocup og NM. Til sammen har klubben arrangert NM tre ganger - i 1994, 1995 og 2018. NM-turneringen i 1994 regnes av mange for tidenes beste turnering i Norge med rundt 40 deltagere, flotte lokaler og premier og ikke minst mange tilskuere!

I 2021 lever klubben fortsatt i beste velgående selv om aktiviteten er relativt lav akkurat nå. Klubben kan allikevel skilte med hele 8 spillere inne på Norgesrankingen, samt at klubben har arrangert de siste fire NBFF-turneringene i Norge (NM18, LC19, AC19 og RC19). Martin Eikeland er fortsatt formann i Kragerø BFK som han alltid har vært. Innsatsen han har gjort for norsk bordfotball i ca. 30 år er intet mindre enn formidabel.

Vi håper på mer aktivitet i Kragerø i årene som kommer. Klubben har baner, tilgang på lokaler, "gamle" og nye spillere og alt som skal til for videre utvikling og moro. Kragerø BFK har vært og er en foregangsklubb når det kommer til organisering og samarbeid med kommune og lokalt næringsliv ift sponsorer, økonomi og markedsføring!

← Tilbake


Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023