Ukeboka: tirsdag 11. mars

Håkon Lunde (t.v.) er interessant for Kragerø BFK, men regler kan sette en stopper for overgangen.
Publisert: 11. mars 2008 av Anders Bergane

Det blir mye prat om Kragerø BFK i dagens ukebok. NM, Finland og spilleroverganger står i fokus i Telemarks kystperle denne gangen. Noen nyheter fra Wildcats leiren i Skien har vi også, både om drakter og klubbmesterskap.

Kragerø skal ikke arrangere NM
Etter litt diskusjon under Telemark Open i helgen ble det bestemt at NM ikke skal gå i Kragerø 19. april, men i Skien. Dette pga den noe usikre aktiviteten i Kragerø om dagen. Skien står klar for å arrangere og det hele blir på Tveten ungdomsskole i Porsgrunn lørdag 19. april. Det ryktes om at endel spillere fra Tveten ungdomsskole vil melde seg på og danne en egen U19 klasse. For alle som har lyst til å kjempe om NM-tittelen så er det bare å melde seg på til høyre på siden vår.
 
Astrocup 21. september
Etter at Kragerø BFK sa fra seg NM gjør de seg heller klar for å arrangere nok en god Astrocup til høsten. Søndag 21. september er satt opp og vil bli sannsynlig dato. Dette fordi tredje helgen i hver måned er satt av til nasjonale turneringer av FISTF. Etter all sannsynlighet vil det bli en bra turnering igjen og kanskje har det dukket opp noen nye fjes i Kragerø innen den tid.
 
Kragerø jakter på nye spillere, men sliter med loverket..
Kragerø BFK har den senere tiden hintet om at de er på jakt etter nye spillere som vil gjøre at de kan stille med to lag under sommerens Norwegian Grand Prix. Desverre setter regelverket i FISTF en effektiv stopper for dette. Reglene til FISTF sier nemlig at man ikke kan bytte klubb midtveis i en sesong men at man må vente til ny sesong starter 1. september. Eneste mulighet er å få tak i spillere som ikke står registrert som spiller i noen klubb.
Ifølge Kragerøs hjemmeside jaktes det på Håkon Lunde, Frode Sveinungsen og Thomas Flaaten Fredriksen og Knut Sagafos. De tre førstnevnte er under kontrakt med Porsgrunn TFC og dermed uaktuelle før 1. sept. Eneste spiller uten klubb er Knut Sagafos og han er dermed aktuell for Kragerø BFK.
 
Skien Wildcats prøver et klubbmesterskap
Endelig har Skien Wildcats fått seg egne drakter! Logoer og navn på draktene er ennå ikke på plass, men Sondre Nordjore jobber med saken og dette vil være på plass innen neste bordfotball anledning.
Etter litt prat om et klubbmesterskap tidligere satses det nå på å få til en helg enten mellom nå og NM eller etter NM og før Finland. Når og om det blir, blir sannsynligvis avgjort innen relativt kort tid.
 
Økonomi ser OK ut
Etter Telemark Open så har så og si alle betalt Årskontigent og deltgeravgift, hvertfall de som stilte under TO. Det er bra! Andre har ikke betalt årsavgift, men det ventes vel ikke at så skjer før de eventuellt spiller en turnering. Forbundet skylder endel penger til Kragerø BFK og dette skal gjøres opp nå. Noe som betyr at forbundet etterhvert kan se på nye investeringer!
 
Milton Keynes
Etter mye prat frem og tilbake så ser det ut til at det kun blir Anders Grorud fra San Siro som reiser til Milton Keynes helgen 29.- 30. mars nord for London. Lars Tore Myge var lenge aktuell men ser ut til å bli hjemme. Det ryktes om at dette kan bli en av Anders Groruds siste kamper for San Siro. Hva Anders Grorud gjør neste år er ennå svært usikkert.
 
Kragerø til Finland
Etter at Wildcats gutta annonserte at de er ivrige på en tur til Helsinki 24.- 25. mai så har også Kragerø BFK gutta sagt at de har lyst på utenlandstur. Hvor mange de eventuelt blir er ennå usikkert, men det har vært snakk om Martin og Arne Eikeland og Terje Ellefsen. Svein Arne Brekke, Anders Bergane, Jon Henning Bergane oh Kjetil Fosse har allerede sagt at de er så og si klare for tur.

Program og pris eksempel: 
Fra Finnair.com:
Oslo, Gardermoen (OSL) 23.05.2008 19:10
Helsinki, Vantaa (HEL)  23.05.2008 21:30 
 
Helsinki, Vantaa (HEL)  25.05.2008 19:55 
Oslo, Gardermoen (OSL) 25.05.2008 20:25
Totalt: 2307 kr
 
Fra Finn.no:
Oslo, Gardermoen (OSL) 23.05.2008 19:15
Helsinki, Vantaa (HEL)  23.05.2008 21:40 
 
Helsinki, Vantaa (HEL)  25.05.2008 18:10 
Oslo, Gardermoen (OSL) 25.05.2008 18:45
Totalt: 1403 kr
 
Jon Henning Bergane og Anders Bergane går for den øverste flighten fordi det lukter finale her. Tror du at du blir slått ut tidlig så kan den tidligere hjemavgangen være et alternativ. For eks. ut av gruppespillet.

Hotel:
http://www.omena.com/hotelpresentation?hid=585405
 
144 Euro 
ved 4 personer ca. 300 kroner for hele helgen! Dette ordner vi senere.
Vi minner om at folk burde bestille kjapt! Og da mener vi kjapt for flypriser spretter fort opp, det har vi smertelig fått erfare tidligere. Det har allerede gått opp 500 kr på en uke nå. Så bestill snarest for å spare penger.
 

 
NBFF sier til Kragerø BFK; få dere egne drakter og reis på tur! Dette blir gøy!
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (5)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 15.Mar 08 13:27:24 #1
Ja, skal ikke se ibort fra at det kan være aktuelt. Finnene har jo ihvertfall toppet lag vil jeg regne med, nå har jo ikke vi det da, men tror fortsatt vi kan ha en god sjanse på å slå de.  
Vis/skjul tråd
Skjeggebust - lagt inn 15.Mar 08 11:42:40 #2
Kanskje det kan spilles en internasjonal friendly Noreg-Finland?!!!!  
Vis/skjul tråd
Sigvart Glunge - lagt inn 13.Mar 08 23:54:45 #3
Burde ikke Presidenten i forbundet ha vetorett mot dommer avgjørelser som ikke stemmer overens med hans sinnsyke hjerne ?  
Vis/skjul tråd
Kyrre - lagt inn 12.Mar 08 12:29:50 #4
Poengene fra i fjor til de som ikke spilte Telem. open i år skal vel halveres de oxo.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 11.Mar 08 12:04:41 #5
Da er Jon H og Anders B i boks ang. billett til Finland! Det ble altså den sene avgangen først og fremst for å slippe stress men også etter anbefaling fra arrangøren som mente at 1810 ble i tidligste laget ettersom de regnet med at noen av nordmennene kom langt.

Det er selvfølgelig mulig å ta 1810 flyet, men det vil jo være kjipt hvis man f.eks må reise fra en semifinale eller lignende.

Se mer info her: Link  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023