Ukeboka: fredag 28. mars

Fredrik Rawicki er klar for NM om tre uker men er usikker på formen.
Publisert: 27. mars 2008 av Anders Bergane

Enda fler nyheter strømmer ut til bordfotball Norge. Denne gangen er det litt om nye norske bordfotball sider samt litt nyheter om en Fredrik Rawicki som har stagnert litt. Det er også kun tre uker unna NM nå!

Nytt nettsted
Anders Bergane har lenge pratet om å starte filmblogging/filmnyheter osv, men etter at Anders forstod at filmindustrien var mer avansert og tidkrevende enn som så, så velger Anders isteden å starte sin eget bloggnettsted. Stedet har fått navnet "Gallaprinsens lille hjørne" og finnes på adressen: gallaprinsen.blogspot.com.
Anders bekrefter at hans helaftens dokumentar "Wild, wilder, wildest, the road to glory" fortsatt er i produksjon.
 
Terje Ellefsen i oppdateringsform
Terje Ellefsen fra Kragerø BFK jobber flittig med Kragerø BFKs blogg, kbfk.blogspot.com.
Oppdateringsfrekvensen har vært stor og mange nyheter blir lagt ut. La oss alle håpe at aktivitetsnivået holder seg oppe på sidene våre slik at interessen blir der fremover.
 
NM om kun 3 uker!
Det er kun tre uke til NM nå denne helgen. Kun 6 deltagere har meldt seg på, dvs de vante, faste 6 spillerne som alltid melder seg på tidlig. NBFF anbefaller alle å melde seg på så fort de finner ut at de har lyst til å delta og har muligheten!
 
Norwegian Grand Prix
Sommerens GP turnering i Norge har fått 13 deltagere allerede enda det er over 3 måneder til turneringen. Sjekk GP siden vår for komplett liste.
Trond Pedersen forteller om at han iår har sin vante Danmarks tur uken GP er, noe som betyr at han kun kan delta på den individuelle turneringen søndag. Det samme skjedde for to år siden. Anders Bergane i Skien Wildcats aier at det neppe byr på problemer for klubbturneringen lørdag fordi han har flere spillere å ta av i stallen.
 
Fredrik Rawicki har ikke gått lei enda
Den ellers så ivrige bordfotball entusiasten Fredrik Rawicki har forholdt seg litt rolig i det siste uten særlig krumspring på forum eller ellers på siden. Fredrik uttalte under årets Telemark Open at vinnerinnstinktet hadde falt vekk. Kommentarer som; "jeg merker at det ikke er så veldig nøye hvordan det går her idag" vitner om at den ellers så seiersbevisste Fredrik hadde gått inn i en aldri så liten nedgangsperiode. 
"Etter meget skuffende resultater de siste turneringene er det vanskelig å legge skjul på at mnotivasjonen er sviktende. Ambisjonen for NM må være topp 4. Hvor reelt det er er en annen sak, med den formen og motivasjonen". Fredrik forteller også at han har liten tro på å komme noen vei så lenge skuddene er så dårlige som de er for tiden. En annen demotiverende faktor er at Fredrik har ventet 2 måneder på nye baser(!) Bordfotball.no anbefaller skuddtrening, 15 minutter hver dag med nye teknikker og stillinger! Det vil hjelpe og bordfotball.no ønsker lykke til!
 
Finlandtur går etter planen
Det er nå seks spillere som har meldt seg på Finlandstur. Likevel er det kun Anders Bergane, Jon H Bergane og Svein Arne Brekke som har bestilt flybiletter og hotel. Det har foreløpig ikke Sondre Nordjore og sine to kamerater gjort enda, noe de skal ordne i begynnelsen av neste måned. Dermed ser det ut til å bli folksomt med nordmenn i Helsinki 23.- 25. mai. For info om turen sjekk "Oppslagstavla".
 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (8)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 03.Apr 08 08:10:22 #1
Trond har vel bare et bord? Hvem kommer? Sondre kommer og han har kanskje med seg noen av nybegynnerene? Da kan de bli trangt hos Trond. Wildcats må ta med draktene sine idag! Slik at Sondre kan få dem med seg tilbake.  
Vis/skjul tråd
Morten Skogmus - lagt inn 03.Apr 08 01:47:48 #2
Borti skogen er ett revehi der går aldri noen mus forbi, for der ligger mikkelrev på lur å vil spise alle musene som går en tur. Kansje blir det meg kansje blir det deg kansje blir det pyntelyskongen, reven liker mus, en liten musestek til middagsmat gjør han doven og lat, skur du på støvsugeren før kl 14 på en søndag spiser jeg deg også!!!  
Vis/skjul tråd
Sigvart - lagt inn 01.Apr 08 02:12:30 #3
Han var sikkert "uvell".....  
Vis/skjul tråd
anders b - lagt inn 31.Mar 08 14:47:29 #4
har ikke hørt noe. men hans kulle visst vært observert på mets i helgen  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 31.Mar 08 08:31:50 #5
Skulle forresten ikke Grorud være med i Milton Keynes denne helgen??  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 28.Mar 08 19:45:33 #6
Helt enig, jeg stemmer for!  
Vis/skjul tråd
anders b - lagt inn 28.Mar 08 16:34:45 #7
synes det burde være det. er jo et år siden sist nå. vi burde kåre en NM vinner i shoot-out også  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 28.Mar 08 16:27:52 #8
Så det blir shoot-out turnering under NM ?  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023