Trening imorra hos Anders B

Trening blir imorra hos Anders B fra klokken 18:30 til 21:00. Stedet er Falkum og byen er Skien. Kontakt Anders B for å melde interesse!

Publisert: 11. juni 2008  3 kommentarer

Ukeboka: torsdag 5. juni

Det er nå kun 4 små uker til NGPIO! Vi har enda litt mer smånytt på lur derav kiosk, hall og norske påmeldinger. Dessuten skal Anders Bergane på ny tur til utlandet. Denne gangen Barcelona. Til slutt snakkes det litt om en etterlengtet treningshelg før NGPIO.

Publisert: 05. juni 2008  4 kommentarer

Ukeboka: fredag 30. mai

Det er månedens nest siste dag og vi nærmer oss stort til NGPIO. Det er kun 5 uker til og vi har endel nytt om turneringen. Endel har blitt planlagt allerede. Det ble også flikket noen treningskamper torsdag kveld. Vi har selvfølgelig resultatene.

Publisert: 29. mai 2008  2 kommentarer

Helsinki 2008, rapport del 2

Helsinki turen ble som kjent en meget suksessrik tur der de norske spillerne ble inspirert og motivert igjen. Gløden før turen var kanskje ikke den aller beste. Men turen fikk virkelig på plass motivasjonen igjen! Det lover bra for NGPIO..

Publisert: 27. mai 2008  8 kommentarer

Helsinki 2008, bilder og resultater

Det ble en spennende helg i Finland for de norske spillerne! Her kommer 40 bilder og alle resultater. Mer utfyllende rapport kommer innen 2 dager. I mellomtiden kan dere kose dere med de to nevnte ting og liveloggen fra helgen!

Publisert: 26. mai 2008  0 kommentarer

Klart for utlandet!

Det er nå kun et døgn til Anders Bergane, Jon Henning Bergane, Sondre Nordjore og Svein Arne Brekke reiser avgårde fra Gardermoen - Oslo. Det vil selvfølgelig bli live-oppdateringer fra turen.

Publisert: 22. mai 2008  1 kommentarer

Ukeboka: fredag 16. mai

Det er dagen før den store dagen idag. Og de fleste bordfotballspillere er klare for den store dagen. Torsdag ble det spilt kamper i Skien på torsdagstreningen og om en uke er det utenlandstur. Det lukter også reker av vår president om dagen.

Publisert: 15. mai 2008  9 kommentarer

Ukeboka: mandag 5. mai

Det er på tide å få ut litt nyheter igjen. Selv om det har vært svært så rolig de siste to ukene etter NM og mange sikkert har gått litt lei, så finnes det alltid nyheter.

Publisert: 05. mai 2008  6 kommentarer

Ukeboka: fredag 25. april

NM er seks dager unna men ukeboka tar for seg det siste av spennende ting omkring NM, før vi setter nesen fremover og venter på neste mål for bordfotballspillere, blant annet Finland og NGPIO.

Publisert: 25. april 2008  11 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023