Ukeboka: lørdag 12. april

Ukeboka er ute nå nøyaktig 1 uke før Norgesmesterskapet! Det er også masse spennende nyheter på plakaten idag. Kragerø, Finland og Kvitseid er på kartet denne gangen.

Publisert: 07. april 2008  14 kommentarer

Friske kamper torsdag kveld!

En rekke kamper ble spilt torsdag kveld. Først på Johnsen i Skien så hjemme privat hos Trond Pedersen. En femtimers kveld ble gjennomført med hele 16 kamper.

Publisert: 03. april 2008  12 kommentarer

Ukeboka: fredag 28. mars

Enda fler nyheter strømmer ut til bordfotball Norge. Denne gangen er det litt om nye norske bordfotball sider samt litt nyheter om en Fredrik Rawicki som har stagnert litt. Det er også kun tre uker unna NM nå!

Publisert: 27. mars 2008  8 kommentarer

Ukeboka: tirsdag 18.mars

Det er stor blest rundt Finlandturen som går av stabelen i slutten av mai. Noen nyheter rundt det. Dessuten har NGP 08 fått sin første offisielle påmelding fra utlandet. Muligheten er også tilstede for at nye spillere fra Enebakk er på vei.

Publisert: 18. mars 2008  9 kommentarer

Ukeboka: tirsdag 11. mars

Det blir mye prat om Kragerø BFK i dagens ukebok. NM, Finland og spilleroverganger står i fokus i Telemarks kystperle denne gangen. Noen nyheter fra Wildcats leiren i Skien har vi også, både om drakter og klubbmesterskap.

Publisert: 11. mars 2008  5 kommentarer

Jon H Bergane vant Telemark Open

Det ble en fin turnering i Skien lørdag med 10 deltagere. Jon Henning Bergane trakk det lengste strået i finalen med 2-1 seier etter sudden death mot Lars Tore Myge. Les den offisielle artikkelen nå!

Publisert: 08. mars 2008  11 kommentarer

Spennende treningskveld på Johnsen

Det ble en spennende siste offisielle treningskveld på Bokbinderiet Johnsen i Skien torsdag kveld. Hele seks spillere hadde møtt opp for å finpusse formen før lørdagens Telemark Open. Værst gikk det utover Trond Pedersen som endte med 3-13 på 3 kamper.

Publisert: 06. mars 2008  2 kommentarer

Frode Sveinungsen sliter med skade

Frode Sveinungsen har stort sett vært et fast innslag de siste turneringene men denne gangen kan han utebli pga skade. Frode har ifølge ryktene store problemer men håper selv at han rekker Telemark Open til lørdag.

Publisert: 05. mars 2008  4 kommentarer

Ukeboka: søndag 2. mars

Etter endel omflyttinger og redesign av sidene her er nå ukeboka tilbake her på siden med litt info om det som skjer for tiden. Det er kun seks dager til Telemark Open og det snakkes også om utenlandsturer deriblant Finland.

Publisert: 02. mars 2008  4 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021