Ukeboka: tirsdag 11. mars

Det blir mye prat om Kragerø BFK i dagens ukebok. NM, Finland og spilleroverganger står i fokus i Telemarks kystperle denne gangen. Noen nyheter fra Wildcats leiren i Skien har vi også, både om drakter og klubbmesterskap.

Publisert: 11. mars 2008  5 kommentarer

Jon H Bergane vant Telemark Open

Det ble en fin turnering i Skien lørdag med 10 deltagere. Jon Henning Bergane trakk det lengste strået i finalen med 2-1 seier etter sudden death mot Lars Tore Myge. Les den offisielle artikkelen nå!

Publisert: 08. mars 2008  11 kommentarer

Spennende treningskveld på Johnsen

Det ble en spennende siste offisielle treningskveld på Bokbinderiet Johnsen i Skien torsdag kveld. Hele seks spillere hadde møtt opp for å finpusse formen før lørdagens Telemark Open. Værst gikk det utover Trond Pedersen som endte med 3-13 på 3 kamper.

Publisert: 06. mars 2008  2 kommentarer

Frode Sveinungsen sliter med skade

Frode Sveinungsen har stort sett vært et fast innslag de siste turneringene men denne gangen kan han utebli pga skade. Frode har ifølge ryktene store problemer men håper selv at han rekker Telemark Open til lørdag.

Publisert: 05. mars 2008  4 kommentarer

Ukeboka: søndag 2. mars

Etter endel omflyttinger og redesign av sidene her er nå ukeboka tilbake her på siden med litt info om det som skjer for tiden. Det er kun seks dager til Telemark Open og det snakkes også om utenlandsturer deriblant Finland.

Publisert: 02. mars 2008  4 kommentarer

Ny bordfotballspiller

Vi har kapret enda en spiller i voksen alder. Roy Chr. Solheim (34) har meldt seg på til TO om en ukes tid, og satser på å ta noen treningsflikk på torsdagen i forkant av turneringen.

Publisert: 28. feb. 2008  5 kommentarer

Telemark Open og Norgesmesterskapet

Etter mye om og men er endelig vårens to nasjonale turneringer fastsatt! Telemark Open blir allerede lørdag 8. mars om to og en halv uke. Foreløpig er kun 6 spillere påmeldt men vi håper på hvertfall det dobbelte.

Publisert: 19. feb. 2008  3 kommentarer

Trening til torsdag i Skien

Til torsdag er det igjen klart for trening på Bokbinderiet Johnsen i Skien etter 1 gangs pause etter Paris. Vi håper mange tar turen for å finne formen til Telemark Open som kun er to uker unna.

Publisert: 19. feb. 2008  3 kommentarer

Nattcup i Porsgrunn

8-trinn ved Tveten ungdomsskole vil ha sin årlige natturnering i innebandy i Eidangerhallen kommende torsdag. Som vanlig stiller vi opp med brodfotball-tilbud ut i de seine nattetimer.

Publisert: 10. feb. 2008  5 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023