Ny bordfotballspiller

Vi har kapret enda en spiller i voksen alder. Roy Chr. Solheim (34) har meldt seg på til TO om en ukes tid, og satser på å ta noen treningsflikk på torsdagen i forkant av turneringen.

Publisert: 28. feb. 2008  5 kommentarer

Telemark Open og Norgesmesterskapet

Etter mye om og men er endelig vårens to nasjonale turneringer fastsatt! Telemark Open blir allerede lørdag 8. mars om to og en halv uke. Foreløpig er kun 6 spillere påmeldt men vi håper på hvertfall det dobbelte.

Publisert: 19. feb. 2008  3 kommentarer

Trening til torsdag i Skien

Til torsdag er det igjen klart for trening på Bokbinderiet Johnsen i Skien etter 1 gangs pause etter Paris. Vi håper mange tar turen for å finne formen til Telemark Open som kun er to uker unna.

Publisert: 19. feb. 2008  3 kommentarer

Nattcup i Porsgrunn

8-trinn ved Tveten ungdomsskole vil ha sin årlige natturnering i innebandy i Eidangerhallen kommende torsdag. Som vanlig stiller vi opp med brodfotball-tilbud ut i de seine nattetimer.

Publisert: 10. feb. 2008  5 kommentarer

Bordfotballen ruller vidrere på Tveten

Tveten ungdomsskole i Porsgrunn starter opp igjen tilbudet med bordfotball i friminuttene. 6 flunkende nye baner står klare for bruk kommende uke, og initiativtaker Andres Grorud tror på stor aktivitet.

Publisert: 10. feb. 2008  1 kommentarer

Telemark Open 2008 utsettes

Etter veldig få deltagere på Telemark Open 2008 førstkommende søndag så utsetter etter all sannsynlighet NBFF hele turneringen. Kun 6 spillere kunne stille og siden det meldes om laber interesse blant disse påmeldte også så avlyses etter all sannsynlighet hele turneringen. Ny dato er ikke bestemt.

Publisert: 05. feb. 2008  30 kommentarer

Neste stopp Paris for seks nordmenn

Det er kun en dag til 6 av norges bordfotball spillere setter kursen for Issy i Paris, Frankrike. Trond Pedersen, Anders Grorud, Lars Tore Myge, Jon H Bergane, Anders Bergane og Fredrik Rawicki flyr avgårde 16:20 fra Gardermoen imorra for å gjøre ære på Norge i Paris.

Publisert: 31. jan. 2008  3 kommentarer

Viktig treningskveld for turklare

Det nærmer seg med stormskritt Paris for 7 av norges spillere. 5 av disse var samlet på Kjørbekk i Skien ikveld for å spille treningsturenring. Jon Henning Bergane rakk kun 2 treningskamper før han måtte reise, mens resten spilte en aldri så liten turnering.

Publisert: 10. jan. 2008  8 kommentarer

Godt Nyttår

Bordfotball.no ønsker alle sine lesere et riktig godt nytt år. Vi krysser fingrene for at 2008 blir et enda bedre bordfotballår!

Publisert: 31. des. 2007  13 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021