Skien Masters nærmer seg

Førstkommende lørdag spilles Skien Masters på Kjørbekk i Skien. I skrivedne stund stiger deltakerantallet raskt, så meld deg på snarest, og seinest innen torsdag.

Publisert: 15. nov. 2007  18 kommentarer

Fin start på Bokbinderiet

Det ble en fin start på det nye treningsopplegget i Skien på torsdag. Fem spillere spilte mens også Håkon Lunde var innom for å titte. Neste gang håper man på enda fler spillere på Kjørbekk i Skien.

Publisert: 21. okt. 2007  10 kommentarer

Spillestart i Skien imorgen

Imorgen braker det løs i Skien i de nye spille/treningslokalene til NBFF avd. Skien. Stedet er Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk i Skien. Ansvarlig Anders Bergane, håper på godt fremmøte den første spillekvelden.

Publisert: 17. okt. 2007  9 kommentarer

Bilder fra Brussels 2007

Her kommer endel bilder som ble tatt under Brussels IO/GP forrige helg. Bildene er knipset av Svein Arne Brekke fra Skien Wildcats. Bordfotball.no takker for bildene!

Publisert: 16. okt. 2007  5 kommentarer

Fem nordmenn til Brussell i helgen (live i helgen)

Hele seks nordmenn reiser til helgen til Brussell for å prøve seg mot europas beste spillere. Den nye norske klubben Skien Wildcats stiller for første gang med lag i en internasjonal turnering og Anders Grorud og Lars Tore Myge får sin debut for San Siro.

Publisert: 03. okt. 2007  22 kommentarer

Meget velykket Astrocup 2007

Jon Henning Bergane fant igjen seiersformelen søndag og tok hjem sin andre Astrocup tittel, i en cup som må sees på som en meget vellykket en. 14 deltagere møtte, selv om enkelte spilte første kamp på Kragerø Kino. Uansett dette var en stor suksess og et NM i Kragerø hadde vært spennende neste år.

Publisert: 25. sep. 2007  5 kommentarer

Astrocup 2007, invitasjon

Astrocup 2007 er rett rundt hjørnet, nærmere bestemt førstkommende søndag. Det ligger i kortene at det blir en kjempeturnering nede ved Kragerø. Det ventes 14-15 spillere og her følger en liten invitasjon sakset fra KBFK sin hjemmeside. Sjekk KBFK's side for siste nytt!

Publisert: 17. sep. 2007  3 kommentarer

Vi er igang igjen, det er høststart!

Sesongen er nå igang igjen etter en liten sommerpause. Den internasjonale FISTF sesongen 2007/08 startet i helgen med seier til danske Jesper Staal Nielsen under IO i Kanada. Starten på andre del av den norske sesongen smeller for alvor igang om halvannen uke i Kragerø. Da står astrocup for tur.

Publisert: 11. sep. 2007  2 kommentarer

Treningsleir i Skien i helgen

Det blir i Skien treningsleir i helgen. Det hele skjer som ofte før, hos Anders Bergane på Falkum i Skien. Lars Tore Myge tar turen fra Haugesund og det kommer en rekke andre spillere. Sjekk artikkelen for spilletider. Vi minner om at Kragerø osv er hjertelig velkomne.

Publisert: 31. aug. 2007  13 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021