Treningscup i Skien

Vi har nettopp avsluttet en liten treningscup med 5 deltakere i Skien. Du et et klikk unna mange oppsiksvekkende resultater.....

Publisert: 02. des. 2007  20 kommentarer

Trening i Skien/Kragerø og Romjulscup

Til torsdag er det nok en gang klart for trening i Skien på Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk. Søndagen få dager etter er det spilling i Kragerø. Dessuten nærmer det seg høytid og jul og en mulig romjulscup kan stå på trappene.

Publisert: 26. nov. 2007  0 kommentarer

Anders Grorud vant Skien Masters

12 deltakere hadde funnet veien til bokbinderiet Johnsen i Skien på lørdag for å gjøre opp om årets siste store turnering i Norge. Gledelig var det at to riktig ferskinger ble med og satt en flott farge på mesterskapet. (Oppdatert!)

Publisert: 19. nov. 2007  7 kommentarer

Galla på Falkum lørdag kveld

Det blir galla hos Anders Grorud på Falkum etter Skien Masters. Norge-Tyrkia vises på storskjerm og vi regner med en tur på byen rundt midnatt. Oppmøte fra kl. 18.00. Aldersgrense 18 år!

Publisert: 15. nov. 2007  10 kommentarer

Skien Masters nærmer seg

Førstkommende lørdag spilles Skien Masters på Kjørbekk i Skien. I skrivedne stund stiger deltakerantallet raskt, så meld deg på snarest, og seinest innen torsdag.

Publisert: 15. nov. 2007  18 kommentarer

Fin start på Bokbinderiet

Det ble en fin start på det nye treningsopplegget i Skien på torsdag. Fem spillere spilte mens også Håkon Lunde var innom for å titte. Neste gang håper man på enda fler spillere på Kjørbekk i Skien.

Publisert: 21. okt. 2007  10 kommentarer

Spillestart i Skien imorgen

Imorgen braker det løs i Skien i de nye spille/treningslokalene til NBFF avd. Skien. Stedet er Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk i Skien. Ansvarlig Anders Bergane, håper på godt fremmøte den første spillekvelden.

Publisert: 17. okt. 2007  9 kommentarer

Bilder fra Brussels 2007

Her kommer endel bilder som ble tatt under Brussels IO/GP forrige helg. Bildene er knipset av Svein Arne Brekke fra Skien Wildcats. Bordfotball.no takker for bildene!

Publisert: 16. okt. 2007  5 kommentarer

Fem nordmenn til Brussell i helgen (live i helgen)

Hele seks nordmenn reiser til helgen til Brussell for å prøve seg mot europas beste spillere. Den nye norske klubben Skien Wildcats stiller for første gang med lag i en internasjonal turnering og Anders Grorud og Lars Tore Myge får sin debut for San Siro.

Publisert: 03. okt. 2007  22 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023