Fem nordmenn til Brussell i helgen (live i helgen)

Hele seks nordmenn reiser til helgen til Brussell for å prøve seg mot europas beste spillere. Den nye norske klubben Skien Wildcats stiller for første gang med lag i en internasjonal turnering og Anders Grorud og Lars Tore Myge får sin debut for San Siro.

Publisert: 03. okt. 2007  22 kommentarer

Meget velykket Astrocup 2007

Jon Henning Bergane fant igjen seiersformelen søndag og tok hjem sin andre Astrocup tittel, i en cup som må sees på som en meget vellykket en. 14 deltagere møtte, selv om enkelte spilte første kamp på Kragerø Kino. Uansett dette var en stor suksess og et NM i Kragerø hadde vært spennende neste år.

Publisert: 25. sep. 2007  5 kommentarer

Astrocup 2007, invitasjon

Astrocup 2007 er rett rundt hjørnet, nærmere bestemt førstkommende søndag. Det ligger i kortene at det blir en kjempeturnering nede ved Kragerø. Det ventes 14-15 spillere og her følger en liten invitasjon sakset fra KBFK sin hjemmeside. Sjekk KBFK's side for siste nytt!

Publisert: 17. sep. 2007  3 kommentarer

Vi er igang igjen, det er høststart!

Sesongen er nå igang igjen etter en liten sommerpause. Den internasjonale FISTF sesongen 2007/08 startet i helgen med seier til danske Jesper Staal Nielsen under IO i Kanada. Starten på andre del av den norske sesongen smeller for alvor igang om halvannen uke i Kragerø. Da står astrocup for tur.

Publisert: 11. sep. 2007  2 kommentarer

Treningsleir i Skien i helgen

Det blir i Skien treningsleir i helgen. Det hele skjer som ofte før, hos Anders Bergane på Falkum i Skien. Lars Tore Myge tar turen fra Haugesund og det kommer en rekke andre spillere. Sjekk artikkelen for spilletider. Vi minner om at Kragerø osv er hjertelig velkomne.

Publisert: 31. aug. 2007  13 kommentarer

Anders Grorud vant SildaJazz Cup

Anders Grorud vant ikveld SildaJazz Cup etter å ha fått fler poeng enn både Anders Bergane og Lars Tore Myge. Anders Bergane tok andre plass, mens hjemmefavoritt Lars Tore Myge måtte nøye seg med tredje plass.

Publisert: 11. aug. 2007  2 kommentarer

WR for juli og Sildajazz cup

Verdensrankingen for juli er på plass og det er noen små justeringer selv om rekkefølgen på de norske er den samme. (trykk på bildet for å se hele rankingen) Denne helgen er det også Sildajazz Cup i Haugesund, den nå etterhvert så sangomsuste treningscupen. (oppdatert torsdag)

Publisert: 08. aug. 2007  15 kommentarer

Ukeboka: fredag 27. juli

I disse sykkel dopdager så er ukeboka på plass med noen dopfrie nyheter fra bordfotball miljøet. Nye spillere har signert for Skien Wildcats, mens andre har sagt nei. San Siro Worthing Fivestar har fått ny hjemmeside samtidig som diskusjonen rundt ny IO/GP i Norge ruller videre.

Publisert: 26. juli 2007  1 kommentarer

IO individuell og lag i desember?

NBFF satser nå på arrangere nye internasjonale turneringer etter braksuksessen i sommer. Vi har mulighet til å arrangere nok en Internasjonal Open, både individuell- og lagkonkurranse, i tillegg til de turneringer vi allerede har hver sesong. Siste helg i november eller første i desember peker seg ut som aktuelle datoer.

Publisert: 20. juli 2007  20 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023