Klubblansering: TFC Wildcats

Anders Bergane presenterer idag den nye eliteklubben i Norge for pressen. Anders Bergane lanserer ikke bare klubbnavnet, men også hjemmeside, terminliste, spillere, klubbdrakter og klubbens ambisjoner. Pressemeldingen fra TFC Wildcats kan leses her.

Publisert: 03. juli 2007  18 kommentarer

NBFF får ikke arrangere NGPIO 2008

NBFF har foreløpig fått avslag på sin søknad om å arrangere NGPIO 5.-6. juli 2008. Dette pga kollisjon med andre turneringer i utlandet. NBFF kan risikere å måtte flytte sin turnering til enten 3. mai eller 2. august.

Publisert: 03. juli 2007  6 kommentarer

Christian Schulze skal revolusjonere bordfotballen

Ifølge Kragerø BFK sine internettsider har Christian Schulze kommet frem med et vidundermiddel som visstnok skal erstatte og knuse den gode gamle B&F polishen.

Publisert: 01. juli 2007  7 kommentarer

NGPIO 2007 rapport

Her følger en liten rapport fra helgen som aldri vil glemmes i Norge. Helgen der bordfotballen kom tilbake til der det startet for 17 år siden. Det var ikke mange for tre år siden som så for seg en internasjonal storturnering i Norge. Nå har Norges Bordfotball Forbund klart det for tredje gang på rad.

Publisert: 28. juni 2007  6 kommentarer

Lars Tore Myge og Anders Grorud går den profesjonelle veien

Anders Grorud og Lars Tore Myge har idag inngått avtale med den engelske klubben San Siro Worthing Five Star for spill i klubben neste sesong. I utgangspunktet skulle bare en av dem spille. Men nå har det blitt en ny vending i saken.

Publisert: 27. juni 2007  41 kommentarer

Tidenes norske turnering!

NGPIO ble som kjent arrangert i helgen, og det ble en kjempe suksess på alle måter. De norske nådde ikke helt opp denne helgen, men det var heller ikke det viktigste denne helgen. NBFF fikk arrangert en fantastisk turnering både i og utenfor spillehallen.

Publisert: 25. juni 2007  6 kommentarer

Norwegian GP/IO 2007 - preview

Det nærmer seg med stormskritt den store helgen. En ting er sikkert, dette blir den beste turneringen i Norge noensinne. Med 32 deltagere ligger dette ann til å bli en kjempeturnering på Skien videregående skole. Bordfotball.no gir alle en liten preview her på siden.

Publisert: 20. juni 2007  0 kommentarer

Deadline mandag

Til dem som ennå sitter på gjerdet og ikke vet om de skal være med i NGP/IO kommende helg bør være snare. Mandag 18/6 kl. 23.59 er absolutt siste sjanse for å melde seg på. De som ikke har gjort det er heller ikke med i turneringen.

Publisert: 17. juni 2007  

Verandaturnering på Falkum

Martin Eikeland, Knut Sagafos og Anders Grorud hadde fredag kveld en utendørs turnering på sistnevntes balkong. En turnering som garantert vil bli arrangert flere ganger.

Publisert: 15. juni 2007  1 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021