Lars Tore Myge og Anders Grorud går den profesjonelle veien

Anders Grorud og Lars Tore Myge har idag inngått avtale med den engelske klubben San Siro Worthing Five Star for spill i klubben neste sesong. I utgangspunktet skulle bare en av dem spille. Men nå har det blitt en ny vending i saken.

Publisert: 27. juni 2007  41 kommentarer

Tidenes norske turnering!

NGPIO ble som kjent arrangert i helgen, og det ble en kjempe suksess på alle måter. De norske nådde ikke helt opp denne helgen, men det var heller ikke det viktigste denne helgen. NBFF fikk arrangert en fantastisk turnering både i og utenfor spillehallen.

Publisert: 25. juni 2007  6 kommentarer

Norwegian GP/IO 2007 - preview

Det nærmer seg med stormskritt den store helgen. En ting er sikkert, dette blir den beste turneringen i Norge noensinne. Med 32 deltagere ligger dette ann til å bli en kjempeturnering på Skien videregående skole. Bordfotball.no gir alle en liten preview her på siden.

Publisert: 20. juni 2007  0 kommentarer

Deadline mandag

Til dem som ennå sitter på gjerdet og ikke vet om de skal være med i NGP/IO kommende helg bør være snare. Mandag 18/6 kl. 23.59 er absolutt siste sjanse for å melde seg på. De som ikke har gjort det er heller ikke med i turneringen.

Publisert: 17. juni 2007  

Verandaturnering på Falkum

Martin Eikeland, Knut Sagafos og Anders Grorud hadde fredag kveld en utendørs turnering på sistnevntes balkong. En turnering som garantert vil bli arrangert flere ganger.

Publisert: 15. juni 2007  1 kommentarer

Treningssamling til helgen

Som kjent fra før her på sidene, så vil det arrangeres treningssamling til helgen i forbindelse med NGPIO som kun er to uker unna. Lars Tore Myge tar turen fra Haugesund for å spille alle tre dager. Flere andre er også aktuelle i tillegg til at Kragerø kanskje blir med på spilling.

Publisert: 06. juni 2007  8 kommentarer

Ukeboka: torsdag 31. mai

Det er siste dag i vår måneden mai. I morgen er det sommer og juni og for mange kanskje starten på en bordfotball ferie. Men for mange er nå tiden frem mot 23. juni den mest intense treningstiden i løpet av hele året. I tillegg kan vi glede med å fortelle om stor aktivitet i Kragerø.

Publisert: 31. mai 2007  12 kommentarer

Ukeboka: søndag 20. mai

Endelig er det baller i luften på bordfotballfronten igjen. Etter en rolig periode etter NM har det skjedd ting i både Kragerø og Skien. Det er også kun seks uker igjen til NGPIO. Her har det også skjedd endel nytt siden sist.

Publisert: 20. mai 2007  3 kommentarer

Treningscup i Kragerø

Kragerøgutta med Martin Eikeland i spissen inviterer til en liten turnering på grensen mellom øst- og sørlandet, altså på Helle like utenfor Telemarks kystperle #1. Lørdag 19 mai kl. 11.00 braker det løs. Det lokkes også med visning av den nye bordfotballvideoen.

Publisert: 08. mai 2007  16 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023