Treningssamling til helgen

Som kjent fra før her på sidene, så vil det arrangeres treningssamling til helgen i forbindelse med NGPIO som kun er to uker unna. Lars Tore Myge tar turen fra Haugesund for å spille alle tre dager. Flere andre er også aktuelle i tillegg til at Kragerø kanskje blir med på spilling.

Publisert: 06. juni 2007  8 kommentarer

Ukeboka: torsdag 31. mai

Det er siste dag i vår måneden mai. I morgen er det sommer og juni og for mange kanskje starten på en bordfotball ferie. Men for mange er nå tiden frem mot 23. juni den mest intense treningstiden i løpet av hele året. I tillegg kan vi glede med å fortelle om stor aktivitet i Kragerø.

Publisert: 31. mai 2007  12 kommentarer

Ukeboka: søndag 20. mai

Endelig er det baller i luften på bordfotballfronten igjen. Etter en rolig periode etter NM har det skjedd ting i både Kragerø og Skien. Det er også kun seks uker igjen til NGPIO. Her har det også skjedd endel nytt siden sist.

Publisert: 20. mai 2007  3 kommentarer

Treningscup i Kragerø

Kragerøgutta med Martin Eikeland i spissen inviterer til en liten turnering på grensen mellom øst- og sørlandet, altså på Helle like utenfor Telemarks kystperle #1. Lørdag 19 mai kl. 11.00 braker det løs. Det lokkes også med visning av den nye bordfotballvideoen.

Publisert: 08. mai 2007  16 kommentarer

Ukeboka: tirsdag 1. mai

Det er arbeidernes dag idag men ukeboka bruker heller tiden på å spre nyheter enn å gå i tog. Det snakkes om en spilledag i Kragerø og vi tar fram noen litt spesielle bilder fra bordfotball-spillere sett fra andre situasjoner enn akkurat bordfotballbanen.

Publisert: 01. mai 2007  0 kommentarer

Ukeboka: onsdag 25. april

I denne utgaven av ukeboka tar vi for oss litt spillerfigur transfernytt og vi tar en liten rapport fra G-Sport promo cup som ble spilt i helgen. Vi ser også litt på sommerens høydepunkt, NGPIO, som ser ut til å bli meget bra.

Publisert: 25. april 2007  7 kommentarer

Ukeboka: fredag 20. april

Ukeboka er tilbake igjen etter en travel bordfotball uke. Vi gir ikke helt slipp på NM enda og kommer med noen artige facts! Det er også klart for G-Sport promo cup imorgen, en cup som ser ut til å få fem deltagere.

Publisert: 20. april 2007  6 kommentarer

Endelig klart for Promo-Cup!

Førstkommende lørdag avholdes turneringen på G-sport som ble utsatt gang på gang. Oppmøte klokka 11.00. Vi regner med å være ferdige til ca. kl. 16.00. G-sport lokker med premier til alle, vi møter opp med godt humør og pågangsmot.

Publisert: 17. april 2007  17 kommentarer

Norgesmesterskap 2007, reportasje

Et strålende Norgesmesterskap ble i helgen arrangert i Porsgrunn. Turneringen ble spilt på nye perfekte baner som var meget bra! Våre nye Norgesmestre er; Anders Grorud (Open), Håkon Lunde (U19), Knut Sagafos (Veteran) og Anders Bergane (shoot-out). Les den spennende reportasjen fra mesterskapet.

Publisert: 16. april 2007  6 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021