Ukeboka: tirsdag 1. mai

Det er arbeidernes dag idag men ukeboka bruker heller tiden på å spre nyheter enn å gå i tog. Det snakkes om en spilledag i Kragerø og vi tar fram noen litt spesielle bilder fra bordfotball-spillere sett fra andre situasjoner enn akkurat bordfotballbanen.

Publisert: 01. mai 2007  0 kommentarer

Ukeboka: onsdag 25. april

I denne utgaven av ukeboka tar vi for oss litt spillerfigur transfernytt og vi tar en liten rapport fra G-Sport promo cup som ble spilt i helgen. Vi ser også litt på sommerens høydepunkt, NGPIO, som ser ut til å bli meget bra.

Publisert: 25. april 2007  7 kommentarer

Ukeboka: fredag 20. april

Ukeboka er tilbake igjen etter en travel bordfotball uke. Vi gir ikke helt slipp på NM enda og kommer med noen artige facts! Det er også klart for G-Sport promo cup imorgen, en cup som ser ut til å få fem deltagere.

Publisert: 20. april 2007  6 kommentarer

Endelig klart for Promo-Cup!

Førstkommende lørdag avholdes turneringen på G-sport som ble utsatt gang på gang. Oppmøte klokka 11.00. Vi regner med å være ferdige til ca. kl. 16.00. G-sport lokker med premier til alle, vi møter opp med godt humør og pågangsmot.

Publisert: 17. april 2007  17 kommentarer

Norgesmesterskap 2007, reportasje

Et strålende Norgesmesterskap ble i helgen arrangert i Porsgrunn. Turneringen ble spilt på nye perfekte baner som var meget bra! Våre nye Norgesmestre er; Anders Grorud (Open), Håkon Lunde (U19), Knut Sagafos (Veteran) og Anders Bergane (shoot-out). Les den spennende reportasjen fra mesterskapet.

Publisert: 16. april 2007  6 kommentarer

NM nærmer seg

På lørdag skal norges beste bordfotball-spiller kåres. Hele 14 deltakere er nå påmeldt og det er mulig enda fler melder sin ankomst. Her finner du de kalde, men viktige fakta.

Publisert: 11. april 2007  8 kommentarer

Resultater fra Påskeegg-cup

Anders Bergane, Fredrik Rawicki og Anders Grorud ble eneste deltakere under årets påskecup. Her finner du resultatene og annet spennende småfacts. Sjokk resultater har innkommet.

Publisert: 08. april 2007  2 kommentarer

Påskeegg-cup fremskyves til søndag

Det blir endringer både på dag, tidspunkt og sted for årets påskeegg-cup. Søndag 1. påskedag klokka 18.00 hos Anders Bergane er de opplysninger som trengs. Da gjenstår det bare å ønske velkommen og kvakk påske til dere alle!

Publisert: 05. april 2007  6 kommentarer

Aprilspøken som få bet på

Bordfotball.no prøvde seg på en liten aprilspøk som dessverre fikk liten respons. Det betyr vel at ingen gikk skikkelig på spøken. Du kan lese det hele ved å klikke deg videre..

Publisert: 01. april 2007  3 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023