Filmer fra Odense GP 07

Fredrik Rawicki har laget en herlig samling med videosnutter fra Odense sist helg. Filene er ganske store, men det er verdt hele greia det tar å laste de ned.

Publisert: 05. mars 2007  3 kommentarer

Ukeboka: lørdag 3. mars

Ukeboka er tilbake med mye nyttig info. Vi hedrer presidenter og presenterer info om ting som skjer innad i forbundet. Samtidig som vi ser litt frem mot de neste turneringer. En liten treningsoppdatering får vi også.

Publisert: 03. mars 2007  5 kommentarer

Odense GP 2007 (tekst og tanke)

For første gang på de snart 15 årene norske spillere har vært i Danmark brukte de norske spillerne i år fly. Og det var en fornøyelse. På det sportslige planet bør de sju være mellomfornøyd. Jon Henning Bergane ble beste norske med en semifinale plass.

Publisert: 01. mars 2007  7 kommentarer

Odense GP 2007 (resultater og bilder)

Endelig er årets Odense GP resultater er ute på web. Endelig fikk Norge en mann i semifinalen igjen. Sjekk artikkelen for å se resultater og bilder. Fullstendig rapport med tekst kommer imorgen, torsdag. Bordfotball.no beklager sein oppdatering.

Publisert: 28. feb. 2007  

Ukeboka: onsdag 14. februar

Idag hører vi om at bordfotball + rock = krutt. Vi serverer også noen gode linker til resultat arkiv. Dessuten kan ukeboka medele om sykdom i troppen som reiser til Danmark neste helg og at en meget god italiener har meldt seg på til Odense GP.

Publisert: 13. feb. 2007  4 kommentarer

Baner blir sponset

NBFF har inngått avtaler med flere firmaer om sponsing på våre nye baner. NBFF har også besluttet å selge reklame plass på banene våre for 1000 kroner for en sesong. G-Sport og Ulf Solbakken er våre samarbeidspartnere sålangt.

Publisert: 12. feb. 2007  3 kommentarer

Grorud vant Telemark Open 07

Anders Grorud gjorde rent bord og vant både Open turneringen og shoot-out turneringen og befester sin posisjon som norges beste spiller for øyeblikket. Telemark Open 07 ble forøvrig et kjempe arrangement, det beste på mange år.

Publisert: 11. feb. 2007  17 kommentarer

Glimrende debut på shoot-out turnering

Tidenes første shoot-out turnering i Norge ble en suksess av de sjeldne. 1/8 dels, kvartfinaler, semifinaler og finale ble utført i pausen mellom gruppespillet og sluttspillet i hovedturneringen.

Publisert: 11. feb. 2007  0 kommentarer

Boyband-Cup

Det er fredag før den store søndagen, og gutta i Bakkebygrenda tester muskler ut i de sene nattetimer. Her følger de kalde små fakta, og endel annet som igrunn betyr ganske mye.......når alt kommer til alt!

Publisert: 10. feb. 2007  4 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021