Promocup på vent

Det viser seg at kommende lørdag ikke passet for mange av oss, og dermed prøver vi en annen vri. Klikk deg videre for å stemme på den lørdagen det passer best for deg, så tar vi en avgjørelse iløpet av denne uken.

Publisert: 27. mars 2007  7 kommentarer

Ukeboka: onsdag 21. mars

Det er relativt rolig på nyhetsfronten i bordfotball Norge om dagen. Litt er det likevel, som alltid. Man har muligens blant annet to nye baner på vei fra England til NBFF. Og så er det jo snart G-sport promo cup og etterhvert også NM.

Publisert: 21. mars 2007  7 kommentarer

Anders Grorud i England

Anders Grorud er som kjent i England for å spille turnering i helga. Bordfotball.no følger Anders Grorud på sin tur til Milton Keynes i England der han skal spille International Open. Artikkelen oppdateres fortløpende (sist: kl 23:00, søn) gjennom helgen, så sjekk innom artikkelen innimellom.

Publisert: 16. mars 2007  7 kommentarer

Ukeboka: mandag 12. mars

Bordfotball er snart i et kjent norsk fotball magasin i tillegg til at det skal spilles G-sport promo cup om snaut en uke. Det skjer med andre ord mye i bordfotballen om dagen. Det arrangeres stadig også treningssamlinger. Mer om dette i ukeboka.

Publisert: 12. mars 2007  1 kommentarer

Talenter søkes snarest..

Bordfotball.no har tatt en prat med Anders Bergane i NBFFs kontorer i en travel hverdag. Anders Bergane har en 20% stilling i NBFF uten lønn. Bergane som har vært med i gamet i snart 16 år går nå ut og roper et varsko innenfor utviklingen i norsk bordfotball.

Publisert: 07. mars 2007  17 kommentarer

Filmer fra Odense GP 07

Fredrik Rawicki har laget en herlig samling med videosnutter fra Odense sist helg. Filene er ganske store, men det er verdt hele greia det tar å laste de ned.

Publisert: 05. mars 2007  3 kommentarer

Ukeboka: lørdag 3. mars

Ukeboka er tilbake med mye nyttig info. Vi hedrer presidenter og presenterer info om ting som skjer innad i forbundet. Samtidig som vi ser litt frem mot de neste turneringer. En liten treningsoppdatering får vi også.

Publisert: 03. mars 2007  5 kommentarer

Odense GP 2007 (tekst og tanke)

For første gang på de snart 15 årene norske spillere har vært i Danmark brukte de norske spillerne i år fly. Og det var en fornøyelse. På det sportslige planet bør de sju være mellomfornøyd. Jon Henning Bergane ble beste norske med en semifinale plass.

Publisert: 01. mars 2007  7 kommentarer

Odense GP 2007 (resultater og bilder)

Endelig er årets Odense GP resultater er ute på web. Endelig fikk Norge en mann i semifinalen igjen. Sjekk artikkelen for å se resultater og bilder. Fullstendig rapport med tekst kommer imorgen, torsdag. Bordfotball.no beklager sein oppdatering.

Publisert: 28. feb. 2007  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023