Det rører seg i bordfotball-Norge igjen!

Det skjer litt på bordfotball fronten igjen. Det har vært stille etter NM i april i 2018 i Kragerø. Men gutta fra Kragerø prøver nå å dra ting igang igjen. Takket være Frode Ellefsen, Terje Ellefsen og Svein Arne Brekke ble det igår spilt to turneringer i Kragerø. Vi har også fått en ny president i forbundet!

Publisert: 01. des. 2019  0 kommentarer

Terje Ellefsen ble Norgesmester 2018

Kragerø-gutta viste at trening hjelper. Jon Henning Bergane var storfavoritt før turneringen men måtte gi tapt mot Terje Ellefsen i finalen. Det hele ble en flott turnering i Kragerø, arrangert av Martin Eikeland.

Publisert: 28. april 2018  1 kommentarer

Norgermesterskap 2018 (oppdatert)

Da er det bestemt at NM 2018 avholdes i Kragerø lørdag 21. april i Lokalnytt.info sine lokaler i Ytre Strandvei 3.

Publisert: 02. april 2018  1 kommentarer

Invitasjon til Norgesmesterskap 2018

Da har Martin satt igang prosjektet NM 2018 på Kragerø Resort. Dato er satt til 21/22 april. Avhengig av antall deltakere så vurderes det enten 1. eller 2. dagers arrangement. Klikk inn for å se flere detajler.

Publisert: 15. jan. 2018  1 kommentarer

Brekke til topps i Romjulscupen 2017

Det ble en svært spennende og hyggelig Romjulscup på Bokbinderiet Johnsen i år. Det litt lave deltagerantallet (syv) la ingen demper på stemningen. Ekstra positivt var det at de gamle storspillerne Eikeland og Ellefsen stilte opp etter mange år borte fra bordfotballsirkuset. Ellefsen hadde ikke spilt på nesten ti år mens Eikeland ikke hadde rørt en spiller på fire-fem år

Publisert: 02. jan. 2018  5 kommentarer

Jon Henning Bergane vant Romjulscup

Åtte spillere hadde samlet seg på Kjørbekk i Skien for den etterhvert så tradisjonsrike turneringen Romjulscup. Det er syvende år på rad, tiende totalt at Romjulscup arrangeres. Men det er først i de senere årene at cupen har gitt tellende poeng til norgesrankingen.

Publisert: 29. des. 2016  6 kommentarer

Lars Tore Myge ble Norgesmester i bordfotball

Det ble nok en gang et oppgjør mellom de tre store i norsk bordfotball. Lars Tore Myge er den av de norske spillerne som har spilt mest de siste årene. De fleste turneringene utenlands, og etter seier i Odense Grand Prix sensommeren 2015 fikk han favorittstempelet under årets NM. Dette innfridde han.

Publisert: 19. april 2016  4 kommentarer

Norgesmesterskap 2016

Norges Bordfotballforbund har gleden av å invitere til storstilt norgesmesterskap i bordfotball lørdag 16. april kl. 11. Turneringen finner sted i Skien, nærmere bestemt på Bokbinderiet Johnsen AS på Kjørbekk.

Publisert: 28. mars 2016  8 kommentarer

Ny nettside - bordfotball.no

Vi har gleden av å lansere ny nettside for Norges Bordfotball Forbund. Helt nytt utseende og endel ny tekst. Siden er ennå i beta stadiet og det vil komme litt endringer i tiden fremover. Det vil sikkert være noen små feil her og der. Nytt å merke seg er at nå er siden tilpasset mobiler og nettbrett!

Publisert: 28. mars 2016  0 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023