Brekke til topps i Romjulscupen 2017

Det ble en svært spennende og hyggelig Romjulscup på Bokbinderiet Johnsen i år. Det litt lave deltagerantallet (syv) la ingen demper på stemningen. Ekstra positivt var det at de gamle storspillerne Eikeland og Ellefsen stilte opp etter mange år borte fra bordfotballsirkuset. Ellefsen hadde ikke spilt på nesten ti år mens Eikeland ikke hadde rørt en spiller på fire-fem år

Publisert: 02. jan. 2018  5 kommentarer

Jon Henning Bergane vant Romjulscup

Åtte spillere hadde samlet seg på Kjørbekk i Skien for den etterhvert så tradisjonsrike turneringen Romjulscup. Det er syvende år på rad, tiende totalt at Romjulscup arrangeres. Men det er først i de senere årene at cupen har gitt tellende poeng til norgesrankingen.

Publisert: 29. des. 2016  6 kommentarer

Lars Tore Myge ble Norgesmester i bordfotball

Det ble nok en gang et oppgjør mellom de tre store i norsk bordfotball. Lars Tore Myge er den av de norske spillerne som har spilt mest de siste årene. De fleste turneringene utenlands, og etter seier i Odense Grand Prix sensommeren 2015 fikk han favorittstempelet under årets NM. Dette innfridde han.

Publisert: 19. april 2016  4 kommentarer

Norgesmesterskap 2016

Norges Bordfotballforbund har gleden av å invitere til storstilt norgesmesterskap i bordfotball lørdag 16. april kl. 11. Turneringen finner sted i Skien, nærmere bestemt på Bokbinderiet Johnsen AS på Kjørbekk.

Publisert: 28. mars 2016  8 kommentarer

Ny nettside - bordfotball.no

Vi har gleden av å lansere ny nettside for Norges Bordfotball Forbund. Helt nytt utseende og endel ny tekst. Siden er ennå i beta stadiet og det vil komme litt endringer i tiden fremover. Det vil sikkert være noen små feil her og der. Nytt å merke seg er at nå er siden tilpasset mobiler og nettbrett!

Publisert: 28. mars 2016  0 kommentarer

Bordet fenger

Sakset fra fotballtidsskriftet Josimar, skrevet av Lars Johnsen: Norge som definitiv B-nasjon. Engelskmenn som henger etter kontinentet i taktikk og spillerutvikling. Hooliganisme og klubbeiere med suspekte motiver. Den som en gang omtalte subbuteo som det mest realistiske fotballspillet i verden, fikk helt rett.

Publisert: 27. mars 2016  

Romjulscup 2015

Se vedlagt resultater.

Publisert: 26. mars 2016  0 kommentarer

Vellykket romjulscup

8 spillere hadde funnet veien til Bokbinderiet Johnsen i Skien for den årlige romjulscupen i bordfotball.

Publisert: 29. des. 2014  0 kommentarer

Norgesmesterskap i vår

Vi prøver å få til et NM i bordfotball i vår. April er nevnt blant noen som mulig måned. Vi setter opp noen forslag til helger og ber alle som vurderer å bli med, si sin mening om hvilke helger som er best, i kommentarfeltet under.

Publisert: 07. feb. 2014  5 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021