Jon Henning Bergane vant Romjulscup

Åtte spillere hadde samlet seg på Kjørbekk i Skien for den etterhvert så tradisjonsrike turneringen Romjulscup. Det er syvende år på rad, tiende totalt at Romjulscup arrangeres. Men det er først i de senere årene at cupen har gitt tellende poeng til norgesrankingen.

Publisert: 29. des. 2016  6 kommentarer

Lars Tore Myge ble Norgesmester i bordfotball

Det ble nok en gang et oppgjør mellom de tre store i norsk bordfotball. Lars Tore Myge er den av de norske spillerne som har spilt mest de siste årene. De fleste turneringene utenlands, og etter seier i Odense Grand Prix sensommeren 2015 fikk han favorittstempelet under årets NM. Dette innfridde han.

Publisert: 19. april 2016  4 kommentarer

Norgesmesterskap 2016

Norges Bordfotballforbund har gleden av å invitere til storstilt norgesmesterskap i bordfotball lørdag 16. april kl. 11. Turneringen finner sted i Skien, nærmere bestemt på Bokbinderiet Johnsen AS på Kjørbekk.

Publisert: 28. mars 2016  8 kommentarer

Ny nettside - bordfotball.no

Vi har gleden av å lansere ny nettside for Norges Bordfotball Forbund. Helt nytt utseende og endel ny tekst. Siden er ennå i beta stadiet og det vil komme litt endringer i tiden fremover. Det vil sikkert være noen små feil her og der. Nytt å merke seg er at nå er siden tilpasset mobiler og nettbrett!

Publisert: 28. mars 2016  0 kommentarer

Bordet fenger

Sakset fra fotballtidsskriftet Josimar, skrevet av Lars Johnsen: Norge som definitiv B-nasjon. Engelskmenn som henger etter kontinentet i taktikk og spillerutvikling. Hooliganisme og klubbeiere med suspekte motiver. Den som en gang omtalte subbuteo som det mest realistiske fotballspillet i verden, fikk helt rett.

Publisert: 27. mars 2016  

Romjulscup 2015

Se vedlagt resultater.

Publisert: 26. mars 2016  0 kommentarer

Vellykket romjulscup

8 spillere hadde funnet veien til Bokbinderiet Johnsen i Skien for den årlige romjulscupen i bordfotball.

Publisert: 29. des. 2014  0 kommentarer

Norgesmesterskap i vår

Vi prøver å få til et NM i bordfotball i vår. April er nevnt blant noen som mulig måned. Vi setter opp noen forslag til helger og ber alle som vurderer å bli med, si sin mening om hvilke helger som er best, i kommentarfeltet under.

Publisert: 07. feb. 2014  5 kommentarer

Anders Grorud vant Romjulscup

10 deltagere hadde funnet veien til Kjørbekk for Romjulsmorro i årets eneste bordfotballturnering i Norge. Ronny Andersen var tilbake etter 20 år uten spilling, og gjorde sine saker svært bra. Anders Grorud vant finalen 3-1 mot Jon Henning Bergane.

Publisert: 29. des. 2013  2 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021