Telemark Open '07 Preview

Det er tre dager igjen til Telemark Open og bordfotball.no kommer med sin premiere på preview artiklene som vil komme foran hver turnering framover. Her får du nyttig info om turneringen og siste nytt.

Publisert: 08. feb. 2007  8 kommentarer

Bordfotballens svar på La Manga

Drømmesituasjonen for en hver bordfotball spiller må være å ha perfekte treningsforhold året rundt. Det har Skiens Anders Bergane fått til ved hjelp av enkle grep.

Publisert: 05. feb. 2007  5 kommentarer

Ukeboka: mandag 5. februar

Etter helgens innsats er NBFFs nye baner snart ferdige. Det er bra siden det nærmer seg TO med stormskritt. Vi tar også en titt på Norges Foosballforbund denne dagen.

Publisert: 05. feb. 2007  1 kommentarer

Ukeboka: torsdag 1. februar

I denne utgaven av ukeboka ser vi på blogger til gamle bordfotball stjerner og ser litt frem mot neste helgs begivenhet, Telemark Open. NBFF leter også etter dugnadsånden i miljøet. Søndag trenger man nemlig folk på Tveten Ungdomsskole.

Publisert: 01. feb. 2007  3 kommentarer

Pringles Cup/m Paprika

Fredrik Rawicki, Anders G og Anders B møtes til en liten turnering på denne flotte søndagen. Resultater og småfacts følger....

Publisert: 28. jan. 2007  4 kommentarer

Ukeboka: onsdag 24. januar

Etter en hektisk helg for deler av bordfotball eliten roer vi det hele ned med litt fakta og tabeller fra helgens treningsleir. Neste måneds Danmarks tur er også nærmest ferdig planlagt. Ukeboka bringer også frem en spennende nyhet idag.

Publisert: 23. jan. 2007  6 kommentarer

Treningsleir dag tre

Siste dagen på treningsleir idag. Lars Tore Myge, Anders Bergane, Anders Grorud og Trond Pedersen er samlet. I tillegg får man et besøk av Jon Henning Bergane som akter å finne formen før februar turneringene.

Publisert: 21. jan. 2007  2 kommentarer

Treningsleir dag to

Nok en gang er spillerne samlet hos Anders Bergane for å trene til de viktige turneringene i februar. Eneste forandring fra spillerne fra igår er at Håkon Lunde har erstattet Trond Pedersen.

Publisert: 20. jan. 2007  0 kommentarer

Treningsleir rapport

Som kjent er det trening i Skien ikveld. Trond Pedersen, Fredrik Rawicki, Anders Bergane, Anders Grorud og Lars Tore Myge er samlet for en rekke kamper. Resultatene følger her.

Publisert: 19. jan. 2007  8 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021