Pringles Cup/m Paprika

Fredrik Rawicki, Anders G og Anders B møtes til en liten turnering på denne flotte søndagen. Resultater og småfacts følger....

Publisert: 28. jan. 2007  4 kommentarer

Ukeboka: onsdag 24. januar

Etter en hektisk helg for deler av bordfotball eliten roer vi det hele ned med litt fakta og tabeller fra helgens treningsleir. Neste måneds Danmarks tur er også nærmest ferdig planlagt. Ukeboka bringer også frem en spennende nyhet idag.

Publisert: 23. jan. 2007  6 kommentarer

Treningsleir dag tre

Siste dagen på treningsleir idag. Lars Tore Myge, Anders Bergane, Anders Grorud og Trond Pedersen er samlet. I tillegg får man et besøk av Jon Henning Bergane som akter å finne formen før februar turneringene.

Publisert: 21. jan. 2007  2 kommentarer

Treningsleir dag to

Nok en gang er spillerne samlet hos Anders Bergane for å trene til de viktige turneringene i februar. Eneste forandring fra spillerne fra igår er at Håkon Lunde har erstattet Trond Pedersen.

Publisert: 20. jan. 2007  0 kommentarer

Treningsleir rapport

Som kjent er det trening i Skien ikveld. Trond Pedersen, Fredrik Rawicki, Anders Bergane, Anders Grorud og Lars Tore Myge er samlet for en rekke kamper. Resultatene følger her.

Publisert: 19. jan. 2007  8 kommentarer

Ukeboka: onsdag 17. januar

Det snakkes både om comeback og kontigenter i dagens ukebok, men aller viktigst; til helgen blir det som tidligere nevnt treningsleir i Skien. Alle som kan krype og gå oppfordres til å være i Skien en av helgedagene slik at de får verdifull trening.

Publisert: 14. jan. 2007  4 kommentarer

Ukeboka: fredag 12. januar

Ukeboka bestemte seg plutselig å komme tilbake igjen. Hvor lenge den blir her nå, er det absolutt ingen som vet. Det er endel nytt og spennende i bordfotballen om dagen. Dette skal du få innblikk i hvis du leser hele ukeboka. God fornøyelse og god helg!

Publisert: 12. jan. 2007  4 kommentarer

Nytt påmeldingssystem klart

Da var første versjon av påmeldingssystemet oppe å kjører. Du kan nå melde deg på turneringer her på siden og fortløpende følge med på hvem andre som er påmeldt. Klikk på linkene under Neste turnering i høyremenyen for å bruke tjenesten.

Publisert: 10. jan. 2007  0 kommentarer

Tidenes Danmarkstur?

Neste måned er det igjen klart for den tradisjonsrike Danmarks turen til Odense. Hvert år reiser en drøss nordmenn ned for å spille internasjonal Grand Prix turnering i Odense. I år er inget unntak.

Publisert: 09. jan. 2007  11 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023