Ukeboka: onsdag 17. januar

Det snakkes både om comeback og kontigenter i dagens ukebok, men aller viktigst; til helgen blir det som tidligere nevnt treningsleir i Skien. Alle som kan krype og gå oppfordres til å være i Skien en av helgedagene slik at de får verdifull trening.

Publisert: 14. jan. 2007  4 kommentarer

Ukeboka: fredag 12. januar

Ukeboka bestemte seg plutselig å komme tilbake igjen. Hvor lenge den blir her nå, er det absolutt ingen som vet. Det er endel nytt og spennende i bordfotballen om dagen. Dette skal du få innblikk i hvis du leser hele ukeboka. God fornøyelse og god helg!

Publisert: 12. jan. 2007  4 kommentarer

Nytt påmeldingssystem klart

Da var første versjon av påmeldingssystemet oppe å kjører. Du kan nå melde deg på turneringer her på siden og fortløpende følge med på hvem andre som er påmeldt. Klikk på linkene under Neste turnering i høyremenyen for å bruke tjenesten.

Publisert: 10. jan. 2007  0 kommentarer

Tidenes Danmarkstur?

Neste måned er det igjen klart for den tradisjonsrike Danmarks turen til Odense. Hvert år reiser en drøss nordmenn ned for å spille internasjonal Grand Prix turnering i Odense. I år er inget unntak.

Publisert: 09. jan. 2007  11 kommentarer

Forbundet har sendt søknad om NGPIO

Norges Bordfotball Forbund har idag sendt søknad til FISTF om den årlige internasjonale turneringen som avholdes i Skien. NBFF har søkt om lørdag 23. juni og søndag 24. juni til sommeren.

Publisert: 09. jan. 2007  1 kommentarer

Kragerø lever i beste velgående

For de som trodde bordfotballen i Kragerø var død, så tar du feil. Kragerø BFK lever i beste velgående og er aktive som aldri før. De har også en fin hjemmeside. Sjekk den ut!

Publisert: 07. jan. 2007  0 kommentarer

Smånytt i bordfotballen

Mange har kanskje lurt på hva som egentlig skjer innenfor bordfotballen om dagen. Lite skjer på nyhetssiden og på det sportslige. Men på andre områder er det liv.

Publisert: 07. jan. 2007  3 kommentarer

Ny avgift fra NBFF

Etter endel diskusjon i styret har vi kommet fram til at vi trenger en medlemskontigent for å kunne fungere som et seriøst forbund.

Publisert: 07. jan. 2007  1 kommentarer

Adelskalender for internasjonale turneringer

En ivrig leser tipset oss om å lage en adelskalender for internasjonale turneringer. Vi lurte litt på motivet hans, men når vi ser at nettopp han som eneste U19 spiller har skaffet seg en medalje internasjonalt så skjønte vi jo det til slutt :-)

Publisert: 05. jan. 2007  3 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021