Sildajazz Cup 2006

Lørdag 12. august arrangeres det turnering i jazzens fortegn i Haugesund for andre året på rad. Bordfotball, jazz og sild lar seg nemlig lett kombinere!

Publisert: 19. juli 2006  13 kommentarer

Bilder fra London sist helg

Fredrik Rawicki var som kjent i London sist helg og spilte International Open. Bordfotball.no har vært heldige og fått tak i endel bilder.

Publisert: 18. juli 2006  0 kommentarer

Fredrik Rawicki gikk videre fra gruppespillet

Fredrik Rawicki havnet i gruppe med Nathan Dupont og James Collier. Fredrik gikk videre fra gruppen, men da ble det stopp.

Publisert: 15. juli 2006  2 kommentarer

Positive samtaler om storklubb

Etter at ideen om en ny storklubb i Skandinavia ble lansert igår viser det seg nå at det er gjennomgående positive tilbake meldinger fra Porsgrunn TFC.

Publisert: 14. juli 2006  0 kommentarer

Ny Scandinavisk topp-klubb på gang

Etter samtaler mellom Jesper Staal-Nielsen fra Lega Liga Odense og Anders Bergane fra Porsgrunn TFC igår kveld ryktes det at det er planer om en toppklubb på gang.

Publisert: 13. juli 2006  9 kommentarer

Anders Grorud forsvinner til utlandet?

Det har lenge versert rykter om at klubber ute i Europa er på jakt etter Groruds underskrift. Nå er det altså bekreftet. Klubber som er aktuelle er Sparta Spreeathen fra Tyskland og Lega Liga Odense fra Danmark.

Publisert: 12. juli 2006  7 kommentarer

Fredrik Rawicki til London International Open

Lørdag spilles London International Open i London. Fredrik Rawicki reiser for å redde Porsgrunn TFC og Norges ære.

Publisert: 12. juli 2006  6 kommentarer

Beverøya Pute Cup

Tirsdag ettermiddag reiste Anders Grorud, Trond Pedersen og Anders Bergane til Beverøya Camping for å besøke Lars Tore Myge som var på ferie på en av luksus hyttene på campingen. Det ble selvsagt tid til noen kamper.

Publisert: 11. juli 2006  3 kommentarer

Verdens beste hvis han gadd?

Etter godt spill lørdag og eksepsjonelt spill søndag kan man begynne å lure på hvor langt Jon Henning Bergane egentlig kunne nådd i denne sporten. Semifinale lørdag og nesten seier søndag viser at bordfotball ikke bare er trening og atter trening.

Publisert: 10. juli 2006  5 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021