Ny nettside - bordfotball.no

Vi har gleden av å lansere ny nettside for Norges Bordfotball Forbund. Helt nytt utseende og endel ny tekst. Siden er ennå i beta stadiet og det vil komme litt endringer i tiden fremover. Det vil sikkert være noen små feil her og der. Nytt å merke seg er at nå er siden tilpasset mobiler og nettbrett!

Publisert: 28. mars 2016  0 kommentarer

Bordet fenger

Sakset fra fotballtidsskriftet Josimar, skrevet av Lars Johnsen: Norge som definitiv B-nasjon. Engelskmenn som henger etter kontinentet i taktikk og spillerutvikling. Hooliganisme og klubbeiere med suspekte motiver. Den som en gang omtalte subbuteo som det mest realistiske fotballspillet i verden, fikk helt rett.

Publisert: 27. mars 2016  

Romjulscup 2015

Se vedlagt resultater.

Publisert: 26. mars 2016  0 kommentarer

Vellykket romjulscup

8 spillere hadde funnet veien til Bokbinderiet Johnsen i Skien for den årlige romjulscupen i bordfotball.

Publisert: 29. des. 2014  0 kommentarer

Norgesmesterskap i vår

Vi prøver å få til et NM i bordfotball i vår. April er nevnt blant noen som mulig måned. Vi setter opp noen forslag til helger og ber alle som vurderer å bli med, si sin mening om hvilke helger som er best, i kommentarfeltet under.

Publisert: 07. feb. 2014  5 kommentarer

Anders Grorud vant Romjulscup

10 deltagere hadde funnet veien til Kjørbekk for Romjulsmorro i årets eneste bordfotballturnering i Norge. Ronny Andersen var tilbake etter 20 år uten spilling, og gjorde sine saker svært bra. Anders Grorud vant finalen 3-1 mot Jon Henning Bergane.

Publisert: 29. des. 2013  2 kommentarer

Romjulscup lørdag 28. desember

Vi inviterer til Romjulscup i bordfotball lørdag 28. desember. Tidspunkt for oppmøte er 10:30 og vi spiller på Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk i Skien. Påmelding til høyre.

Publisert: 10. des. 2013  2 kommentarer

Old school Subbuteo Cup 19. oktober

Den 19. oktober arrangerer Thomas Flaaten Fredriksen Old school Subbuteo cup. Her er det gamle figurer og regler som gjelder. Se på Facebook for mer informasjon og påmelding. Klikk 'Les mer' for link

Publisert: 11. okt. 2013  

Jon Henning Bergane vant romjulscup

Det ble nok en fin turnering da NBFF arrangerte Romjulscup for tredje året på rad. Det ble heller ikke denne gangen de store overraskelsene. Hyggelig er det riktignok å se at stort sett alle de gamle kommer tilbake år etter år. Jon Henning Bergane slo Anders Grorud i finalen etter shoot-out.

Publisert: 31. des. 2012  0 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023