Seint, men bedre en ingenting?

Skien Masters ble arrangert 27. mai. Det er en måned siden denne helgen. Sommeren har tatt webmaster med storm og gjort sitt til at ikke oppdateringene har florert på bordfotball.no. En måned etter så har vi altså gleden av å fortelle at Lars Tore Myge ble Skien Masters vinner.

Publisert: 25. juni 2006  6 kommentarer

Lars Tore Myge tilbake på 3. plass

Lars Tore Myge tok tilbake sin 3. plass etter seieren i Skien Masters og dyttet dermed Trond Pedersen ned igjen på sin vante 4. plass.

Publisert: 25. juni 2006  0 kommentarer

Den store helgen nærmer seg

Det er nå kun to uker til den største begivenheten i løpet av et norsk bordfotball år. Nemlig Norwegian Grand Prix and International Open. Det er andre året vi arrangerer disse to turneringene. Vi gleder oss.

Publisert: 25. juni 2006  0 kommentarer

Skien Masters arrangeres lørdag 27. mai

Våres store høydepunkt, Skien Masters arrangeres lørdag 27. mai i Skien. Sett av dato, mer info kommer snart.

Publisert: 08. mai 2006  

Treningscup

Etter endel uker med lite aktivitet i bordfotball Norge samlet 4 spillere seg mandags kveld for å spille en liten miniturnering.

Publisert: 08. mai 2006  0 kommentarer

Stemningsrapport fra Egypt

Deler av norgeseliten er i disse dager paa paaskeferie i Egypt. Her foleger en liten oppdatering paa hvordan ferien har gaatt saa langt.

Publisert: 15. april 2006  

Anders Grorud dro i land Påske Egg triumfen

Anders Grorud vant idag årets utgave av Påske Egg Cup. Anders G slo Jon Henning Bergane 1-0 i finalen og tok med dette sin 3. Påske Egg Cup seier. Nivået ellers på cupen var godt. Et comeback på banen fikk vi også oppleve.

Publisert: 09. april 2006  5 kommentarer

Påske Egg Cup 2006 (OBS, forandringer)

Imorgen søndag 9. april spilles Påske Egg Cup på Tveten Ungdomsskole. (OBS, nytt spillested) Samme sted der NM og Telemark Open ble spilt. Det hele starter klokken 12:00

Publisert: 08. april 2006  6 kommentarer

Fredrik Rawicki gjør comeback

Tidligere storspiller Fredrik Rawicki tok selv kontakt med redaksjonen og fortalte om at han ønsker å gjøre retur til bordfotballbanen. Dermed ser det ut til at norgeseliten blir en attraksjon rikere. Allerede førstkommende søndag blir han med i årets Påske Egg Cup.

Publisert: 03. april 2006  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023