Påske-Egg Cup 2006

Neste søndag (9. april) braker den så etterhvert tradisjonsrike Påske-Egg Cup igang. Påske-Egg Cup har etterhvert blitt en av de gode gamle traverne i bordfotballen i Norge.

Publisert: 01. april 2006  1 kommentarer

Vellykket på G-Sport Promo

Det ble en svært vellykket lørdag på G-Sport på handlesenteret Down Town i Porsgrunn. Mange kom for å se.

Publisert: 01. april 2006  2 kommentarer

Tveten Natt Cup

Den etterhvert årlige natt turneringen på Tveten ungdomskole har akkurat funnet sted. I forbindelse med at 9. klasse på Tveten ungdomskole arrangerer natt cup i innebandy, ble det også spilt bordfotball.

Publisert: 24. mars 2006  1 kommentarer

Ny retningslinjer for ranking

Etter en del klager fra mange spillere, velger nå rankingsjefen i Norge å gå ut med forklaringer av regler, samt noen nye retningslinjer.

Publisert: 21. mars 2006  3 kommentarer

Nervepirrende i Elite Cup Falkum

De fleste hadde nok regnet med at Anders Grorud skulle vinne Elite Cup Falkum ganske enkelt. Det gjorde han også. Med et spill som tidvis var meget godt. Men kampen om 2. plassen i cupen skulle vise seg å bli tidenes kamp mellom Anders Bergane og Trond Pedersen.

Publisert: 20. mars 2006  2 kommentarer

Bevegelser på norgesrankingen

Etter gårsdagens Elite Cup Falkum har det skjedd store ting på Norgesrankingen. Anders Grorud er for første gang noensinne på toppen av rankinglisten.

Publisert: 20. mars 2006  9 kommentarer

Elite Cup Falkum

Idag arrangeres den omtalte Elite Cupen hos Anders Bergane i Skien. Dagens deltagere er Anders Bergane, Anders Grorud, Trond Pedersen og junioren Håkon Lunde. Vi følger det hele "live" fra klokken 18:00

Publisert: 19. mars 2006  2 kommentarer

Bordfotball VM i Skien 2008?

Ren fantasi, eller fullt mulig? Det ryktes uansett at det planlegges innen NBFF å se på mulighetene for å arrangere VM iløpet av noen år. 2008 er i såfall den første muligheten som byr seg.

Publisert: 16. mars 2006  11 kommentarer

Skienshallen kan bli vårt nye mekka!

Skienshallen er under ombygging, og vil stå klar i sin nye prakt like etter nyttår 2007. Her kommer det både haller i flere størrelser, trenigsstudio, spa-senter, badeland og stor kafeteriea. Vandrerhjemmet ligger jo like ved og campingplassen med hytter vil også snart være i drift igjen. I tillegg ligger jo også fritidsparken på området. Det perfekte sted for en internasjonal turnering med andre ord!

Publisert: 13. mars 2006  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023