Elite Cup på Down Town

Vi har besluttet å legge årets elite cup til Down Town kjøpesenter i Porsgrunn. Gjennom et samarbeid med G-sport har vi fått til denne ordningen. Dermed vil vi kunne vise frem bordfotball til handleglade telemarkinger. Den vil avholdes enten lørdag 18/3 eller lørdag 25/3.

Publisert: 01. mars 2006  

Birthday Cup

Til søndagen får Anders Grorud besøk av Norgesvennen Jeremy Bradley. Samtidig samme helg feirer Anders Grorud sin bursdag. Da blir det en liten anledning til å spille litt bordfotball.

Publisert: 28. feb. 2006  

Norwegian Grand Prix and International Open

Etter den enorme suksessen ifjor prøver i iår igjen med en enda bedre turnering. 8. og 9. juli er datoene er iår for den offisielle FISTF turneringen som teller på verdensrankingen.

Publisert: 28. feb. 2006  0 kommentarer

Ny verdensranking

Ny verdensranking har kommet ut. På den nye rankingen har poengene fra Odense Grand Prix kommet med. Lars Tore Myge faller dramatisk.

Publisert: 28. feb. 2006  1 kommentarer

Odense 2006 i tekst, fakta og bilder

De fire Porsgrunn TFC spillerne har kommet hjem og alt er tilbake til normalen for proff gutta. Turen ble som for Norge i OL, skuffende.

Publisert: 27. feb. 2006  3 kommentarer

Lars Tore Myge = Marit Bjørgen?

Alt var lovende for finalemannen i Odense for to år siden. Mye trening og godt spill gjorde at selvtilliten var på topp. Formen skulle stige utover turneringen. Det gjorde den ikke.

Publisert: 27. feb. 2006  

Lite oppdateringer

Synes du det er lite oppdateringer på forsiden av Bordfotball.no. Da er du på feil plass. Sjekk Odense Bloggen. Der renner det over med oppdateringer.

Publisert: 20. feb. 2006  

Lega Liga med offisiell side

Lega Liga Odense har en egen hjemmeside for Odense Grand Prix. For de som vil ta en titt, er det bare å følge linken.

Publisert: 16. feb. 2006  

Vi blogger fra Odense Grand Prix

Torsdag 23. februar gjelder det å logge seg på Bordfotball.no. Da reiser fire spille hungrige Porsgrunn TFC'ere seg i bilen og setter kursen mot Odense. Er du ikke blant de fire heldige som reiser nedover? Fortvil ikke.

Publisert: 10. feb. 2006  12 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021