Norwegian Grand Prix and International Open

Etter den enorme suksessen ifjor prøver i iår igjen med en enda bedre turnering. 8. og 9. juli er datoene er iår for den offisielle FISTF turneringen som teller på verdensrankingen.

Publisert: 28. feb. 2006  0 kommentarer

Ny verdensranking

Ny verdensranking har kommet ut. På den nye rankingen har poengene fra Odense Grand Prix kommet med. Lars Tore Myge faller dramatisk.

Publisert: 28. feb. 2006  1 kommentarer

Odense 2006 i tekst, fakta og bilder

De fire Porsgrunn TFC spillerne har kommet hjem og alt er tilbake til normalen for proff gutta. Turen ble som for Norge i OL, skuffende.

Publisert: 27. feb. 2006  3 kommentarer

Lars Tore Myge = Marit Bjørgen?

Alt var lovende for finalemannen i Odense for to år siden. Mye trening og godt spill gjorde at selvtilliten var på topp. Formen skulle stige utover turneringen. Det gjorde den ikke.

Publisert: 27. feb. 2006  

Lite oppdateringer

Synes du det er lite oppdateringer på forsiden av Bordfotball.no. Da er du på feil plass. Sjekk Odense Bloggen. Der renner det over med oppdateringer.

Publisert: 20. feb. 2006  

Lega Liga med offisiell side

Lega Liga Odense har en egen hjemmeside for Odense Grand Prix. For de som vil ta en titt, er det bare å følge linken.

Publisert: 16. feb. 2006  

Vi blogger fra Odense Grand Prix

Torsdag 23. februar gjelder det å logge seg på Bordfotball.no. Da reiser fire spille hungrige Porsgrunn TFC'ere seg i bilen og setter kursen mot Odense. Er du ikke blant de fire heldige som reiser nedover? Fortvil ikke.

Publisert: 10. feb. 2006  12 kommentarer

Porsgrunn TFC stiller med 4 spillere i Odense

Dermed er det avgjort at Porsgrunn TFC stiller med fire spillere under årets Grand Prix tunering i Danmark om to uker. Anders Bergane er siste mann som blir med på lasset.

Publisert: 10. feb. 2006  9 kommentarer

Nordmenn på world ranking

Det er mange norske på den internasjonale ranking. Hele 14 stykker er med på listen. Den som rager høyest av alle er Håkon Lunde med sin 49. plass.

Publisert: 08. feb. 2006  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021