Odense 2006 i tekst, fakta og bilder

De fire Porsgrunn TFC spillerne har kommet hjem og alt er tilbake til normalen for proff gutta. Turen ble som for Norge i OL, skuffende.

Publisert: 27. feb. 2006  3 kommentarer

Lars Tore Myge = Marit Bjørgen?

Alt var lovende for finalemannen i Odense for to år siden. Mye trening og godt spill gjorde at selvtilliten var på topp. Formen skulle stige utover turneringen. Det gjorde den ikke.

Publisert: 27. feb. 2006  

Lite oppdateringer

Synes du det er lite oppdateringer på forsiden av Bordfotball.no. Da er du på feil plass. Sjekk Odense Bloggen. Der renner det over med oppdateringer.

Publisert: 20. feb. 2006  

Lega Liga med offisiell side

Lega Liga Odense har en egen hjemmeside for Odense Grand Prix. For de som vil ta en titt, er det bare å følge linken.

Publisert: 16. feb. 2006  

Vi blogger fra Odense Grand Prix

Torsdag 23. februar gjelder det å logge seg på Bordfotball.no. Da reiser fire spille hungrige Porsgrunn TFC'ere seg i bilen og setter kursen mot Odense. Er du ikke blant de fire heldige som reiser nedover? Fortvil ikke.

Publisert: 10. feb. 2006  12 kommentarer

Porsgrunn TFC stiller med 4 spillere i Odense

Dermed er det avgjort at Porsgrunn TFC stiller med fire spillere under årets Grand Prix tunering i Danmark om to uker. Anders Bergane er siste mann som blir med på lasset.

Publisert: 10. feb. 2006  9 kommentarer

Nordmenn på world ranking

Det er mange norske på den internasjonale ranking. Hele 14 stykker er med på listen. Den som rager høyest av alle er Håkon Lunde med sin 49. plass.

Publisert: 08. feb. 2006  

Telemark Open på internasjonal nyhetside

Telemark Open er tatt med i en liten artikkel på en engelsk nyhetsside. En side som forøvrig inneholder mange interessante nyheter for de som like å følge med internasjonalt.

Publisert: 08. feb. 2006  

Håkon Lunde suveren på Norgesrankingen

Håkon Lunde leder den oppdaterte junior rankingen soleklart. Med seire i alle viktige turneringer det siste halvannet året leder han med hele 855 poeng på neste mann. Mathias Kastet har med sine rekke andre plasser klatret opp på 3. plass.

Publisert: 08. feb. 2006  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023