Serien starter opp igjen!

Vi har som kjent flyttet til Tveten ungdomsskole i Porsgrunn. Annenhver lørdag spiller vi her fra 12.00-15.00 i gymsalen. Første spilledag er lørdag 29 oktober. Vi kan friste med salg av utstyr, kiosk, storskjerm med live overføring av kampene og annet moro. Vi sees til ligastart for elitedivisjonen, og juniordivisjonene 1-4. Vel møtt!!

Publisert: 22. okt. 2005  

Bordfotballen i Grenland ekspanderer

Vi har store planer for fremtiden. Vi flagger nå til Porsgrunn og oppretter flere divisjoner etter at interessen på Tveten ungdomsskole har eksplodert.

Publisert: 04. okt. 2005  

Siste resulater fra i Tveten-ligaen

Lars befester sin posisjon på toppen med nok en seier, storserier til Simen og flere uavgjorte oppgjør. Her er alle resultatene og oppdatert tabell. 2. divisjon er også snart igang. Sjekk foreløpig påmeldte her.

Publisert: 26. sep. 2005  

Vi starter opp igjen!

Høsten er på vei, og det er et sikkert tegn på at bordfotballen er rett om hjørnet. Vi har nå flyttet tilbake til tegnesalen på Bratsbergkleiva. Neste spilledager er onsdag 24 aug. og onsdag 31 aug. kl. 18-20. Etter dette vil vi spille annenhver onsdag. Vel møtt til seriestart!!

Publisert: 23. aug. 2005  

Resultater fra NGPIO '05

Endelig er resultatene fra NGPIO på plass.

Finally! The results from Norwegian GPI and Open are now avilable.
Norwegian Grand Prix
Norwegian International Open

Publisert: 10. juli 2005  

Sildajazz Cup 2005

14. august braker det løs på jazzens siste dag i Haugesund. Lars Tore Myge er arrangør av denne første jazzturneringen noen sinne! Mer info om turneringen følger her.

English follows......

Publisert: 07. juli 2005  2 kommentarer

Nyheter både på norsk og engelsk

I og med at vi har svært mye utenlandsk besøk på siden, vil saker som kan være interessante for disse leserene, legges ut både på norsk og engelsk.
Under hver ingress vil det (hvis artikklelen også er på engelsk) derfor stå,

English follows.......

Publisert: 07. juli 2005  

Massimo Cremona vant rubbel og bit i suksessturnering

Massimo Cremona fra Malta tok full pott under helgens første norske internasjonale turneringer. Anders Grorud tok sølv på lørdag og bronse på søndag, og ble med det den beste norske spilleren. Se på siden for turneringen for full resultatliste og annet snaks fra helgens begivenhet.

Publisert: 27. juni 2005  

Joakim Anderssen og Lars Tore Myge vant

Lars Tore Myge og Joakim Anderssen vant tidenes første Le Sportique Cup. Turneringen samlet 11 deltagere og ble en fin forsmak på NGPIO i juni. Mer info kommer.

Publisert: 11. juni 2005  2 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023