Anders Grorud sikret seriemesterskapet i Skien

Anders Grorud sikret igår, onsdag serie mesterskapet i Grenlandsligaen (Eliteserie) etter seier 2-0 og 6-0 over Trond Pedersen og Anders Bergane. Anders Grorud har til nå vunnet alle serie kampene i ligaen.

Publisert: 18. nov. 2004  

Hva skjer?

Oppdatering fra forrige onsdags serierunde i Grenland.

Publisert: 16. nov. 2004  

Anders Bergane slår tilbake i serien

Anders Bergane har fått en svak start i årets serie med bare ett poeng på 4 kamper. På onsdag snudde det endelig.

Publisert: 20. okt. 2004  

Webmaster uten internett

Det skulle kommet endel oppdateringer på rankingern og andre diverse ting i helgen, men webmaster er for tiden uten internett tilgang. Vi håper alt er i orden i løpet av få dager.

Publisert: 17. okt. 2004  

Krister Jørgensen fortsatt best i Norge på rankingen

Selv om Håkon Lunde kapret norgesmester tittelen er det fortsatt Krister Jørgensen som leder den offisielle norges rankingen forran Håkon Lunde. Trykk på link for komplett liste.

Publisert: 11. okt. 2004  

Norges-mesterskapet i tekst og bilder

Norgesmesterskapet i Skien på lørdag ble ikke uventet en stor suksess. Etter at Skien Masters ble arrangert med bravur i mai var det duket for en like flott turnering lørdag 9. oktober. For første gang på åtte år ble det kåret en Norgesmester i fler enn en klasse.

Publisert: 10. okt. 2004  

NM i avisene

Følg med i avisene de nærmeste dagene. Under NM i helga var både Varden og PD tilstede og på Mandag (i PD) og tirsdag (i Varden) vil reportasjer fra norgesmesterskapet komme.

Publisert: 10. okt. 2004  

Bergane og Lunde er Norgesmestre

Jon Henning Bergane vant NM finalen i Open/senior mot Anders Grorud med 2-0. Mens Håkon Lunde slo Krister Jørgensen 1-0 i NM finalen i junior. Det ble et perfekt arrangement. Trykk på link for resultater.

Publisert: 09. okt. 2004  

Widar Johannessen er i live!

Den tidligere bordfotball-spilleren har vært som sunket i jorden siden 1997. Fra han begynte å spille i 1994 opplevde han en enorm fremgang frem til hans mystiske forsvinning. Men hå har han altså dukket opp igjen.

Publisert: 06. okt. 2004  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023