Norges-mesterskapet i tekst og bilder

Norgesmesterskapet i Skien på lørdag ble ikke uventet en stor suksess. Etter at Skien Masters ble arrangert med bravur i mai var det duket for en like flott turnering lørdag 9. oktober. For første gang på åtte år ble det kåret en Norgesmester i fler enn en klasse.

Publisert: 10. okt. 2004  

NM i avisene

Følg med i avisene de nærmeste dagene. Under NM i helga var både Varden og PD tilstede og på Mandag (i PD) og tirsdag (i Varden) vil reportasjer fra norgesmesterskapet komme.

Publisert: 10. okt. 2004  

Bergane og Lunde er Norgesmestre

Jon Henning Bergane vant NM finalen i Open/senior mot Anders Grorud med 2-0. Mens Håkon Lunde slo Krister Jørgensen 1-0 i NM finalen i junior. Det ble et perfekt arrangement. Trykk på link for resultater.

Publisert: 09. okt. 2004  

Widar Johannessen er i live!

Den tidligere bordfotball-spilleren har vært som sunket i jorden siden 1997. Fra han begynte å spille i 1994 opplevde han en enorm fremgang frem til hans mystiske forsvinning. Men hå har han altså dukket opp igjen.

Publisert: 06. okt. 2004  

Grenlandsligaen er igang

Grenlandsligaen har nå holdt på en tre ukers tid. Neste onsdag settes også ligaen for Junior igang her i Skien.

Publisert: 19. sep. 2004  

Last ned invitasjon for Norgesmesterskap

Lørdag 9. oktober arrangerer NBFF bordfotball Norgesmesterskap i Skien. Sukessen fra Skien Masters i vår skal fortsette og vi regner med at årets store begivenhet blir tidenes beste turnering i Norge. Last ned invitasjon her...

Publisert: 19. sep. 2004  

Norgesmesterskap 2004

Etter flere forflyttninger av årets NM har vi nå for aller siste gang landet på lørdag 9. oktober som en passende dag for en slik stor begivenhet.

Publisert: 13. sep. 2004  

Rankingliste for Open er oppdatert

Endelig har en oppdatert ranking kommet

Publisert: 13. sep. 2004  

Anders Bergane tok sin beste plassering noensinne

Anders Bergane hadde en gylden mulighet til å kapre en etterlengtet 2. plass i Elite Cup ettersom Anders Grorud og Lars Tore Myge hadde andre prioriteringer i helgen. Det klarte jr Bergane.

Publisert: 11. sep. 2004  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021