Bordfotball, spillet som ble en egen sport!

En kombinasjon mellom fotball, biljard og sjakk.

Publisert: 15. mars 2004  

Nytt spillested!

Undertegnede har vært i kontakt med Bratsbergkleiva skole i Skien. Dermed ser det ut til at vi får vårt permanente spillested på tirsdagene. Vi starter opp allerede imorgen.

Publisert: 08. mars 2004  

Cup i Seljord

Seljord Mix Cup spilles lørdag 20. mars. Vi kommer tilbake med mer info senere. Trenger dere overnatting?

Publisert: 03. mars 2004  

Stefan Corda basene er her

Endelig er de nye Stefan Corda basene her. Ennå har jeg ikke fått prøvd de, men det ser lovende ut. Basene vil kunne være tilgjengelig for testing når vi neste tirsdag setter igang med spilling igjen etter Danmarks turen.

Publisert: 02. mars 2004  

South Queensferry GPI

24. og 25. april er det International Open Og International Grand Prix i Edinburgh i Skotland. Noen spillere fra Norge vurderer sterkt å reise. Det viser seg nemlig å bli svin billig!

Publisert: 01. mars 2004  

3 medaljer til Norge i Odense GPI

Ambisjonene foran årets Odense GPI turnering var kanskje ikke allverdens store, men Porsgrunn TFC leverte en sterk innsats både inviduelt og i lagkonkuransen. Lars Tore Myge ble Porsgrunn TFCs bestemann med to sølvmedaljer.

Publisert: 23. feb. 2004  

Få timer til avreise

Klokka tikker mot avreise Danmark. Lars ligger i senga med sin noe spede brystkasse og Sondre har nettopp kommet. Hvorfor er det slik mon tro?

Publisert: 19. feb. 2004  

Nytt forum på bordfotball.no

Da har vi fått innstalert et nytt forum på bordfotball.no Forumet ligger under linken Forum i menyen. Her regner vi med å opprettholde kontakten mellom spillere fra hele landet. Sjekk det ut og bruk det flittig!

Publisert: 15. feb. 2004  

Mission Impossible?

Vi planlegger å arrangere en større internasjonal turnering i en ikke så altfor fjern fremtid. Alt skulle vel egentlig ligge til rette for å få tildelt en slik, men......

Publisert: 13. feb. 2004  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023