Endelig turnering igjen!

Det har gått lenge nå, altfor lenge. Derfor legges det opp til en romjulscup i Skien. Datoen bestemmes etter at DU legger igjen en passende dag.

Publisert: 11. nov. 2010  24 kommentarer

God sommer til alle bordfotballfrelste

Det nærmer seg sommer og bordfotballen ligger som vanlig død i de varme sommer månedene. Det ble ingen vårturnering men vi håper på en turnering i september når sommervarmen gir seg. Ha en god sommer!

Publisert: 08. juni 2010  4 kommentarer

Lars Tore Myge nominert til stor pris

Lars Tore Myge er nominert til fair-play prisen for 2009 av det internasjonale forbundet, FISTF. Lars Tore Myge er kjent som en meget fair spiller og NBFF håper selvsagt han vinner og ønsker han lykke til.

Publisert: 23. mars 2010  4 kommentarer

Reportasje fra NM 2010

Etter ca. 13 måneders pause fra turneringer i Norge så braket det sist lørdag løs på Bokbinderiet Johnsen igjen. Ifjor ble kun Telemark Open spilt i februar. Dermed var det to år siden sist NM ble spilt. Spillegleden var derfor stor.

Publisert: 10. mars 2010  5 kommentarer

Jon Henning Bergane er Norgesmester!

Jon Henning Bergane vant idag NM i bordfotball. Anders Grorud tok andre plassen, mens Christian Schulze feide all motstand bort i bronsefinalen og tok en overraskende tredje plass. Vi kommer tilbake med mer.

Publisert: 05. mars 2010  30 kommentarer

NM info

Da nærmer NM seg for alvor. Syv spillere har meldt sin ankomst til nå (tirs), men vi håper på enda fler. Klikk deg videre for viktig info....

Publisert: 02. mars 2010  7 kommentarer

NM arrangeres 6. mars

Hold av lørdag 6. mars. Da arrangeres NM i bordfotball på Bokbinderiet Johnsen i Skien. Nærmere info om oppmøte etc. vil komme etterhvert. Meld dere på i kommentarfeltet!

Publisert: 08. feb. 2010  15 kommentarer

God jul og et godt nyttår til alle!

Julen er her og Norges Bordfotball Forbund ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår. Med alle de 12 retro Subbuteo Posten/Journal'ene ute på nett bør det være nok av lesestoff for julen. Året i år har forøvrig vært det roligste siden 2001. Ryktene vil ha det til at et NM i løpet av våren er innen rekkevidde. Så da får vi se...

Publisert: 21. des. 2009  3 kommentarer

Bordfotball retrohjørnet nr.12

Endelig har alle våre tidligere Subbuteo/Bordfotball blader fra -90 tallet blitt digitalisert. Dette betyr at alle 12 er tilgjengelige på nettet. Likevel velger vi å holde litt igjen. Vi kommer nemlig til å legge ut ett nummer hver fredag slik at man kan kose seg med gamle bordfotball godbiter hele veien til jul.

Publisert: 18. des. 2009  1 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023