Julehilsen fra bordfotball forbundet!

Norges Bordfotball Forbund ønsker alle en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår. Håper alle som er tilknyttet bordfotballen på en eller annen måte får en strålende høytid med mye god mat og drikke.

Publisert: 23. des. 2008  0 kommentarer

Romjulscup

Vi satser på en liten romjulscup søndag 28. desember på Bokbinderiet Johnsen i Skien. Oppmøte klokka 15:00.

Publisert: 22. des. 2008  9 kommentarer

Skien Masters på lørdag

Selv om interessen synes laber om dagen satser vi på å avholde Skien Masters førstkommende lørdag på Bokbinderiet Johnsen i Skien. Turneringen skulle etter planen vært spilt søndag, men vi regner ikke med at noen plages av dette. Oppmøte kl. 11.00. Vel møtt!

Publisert: 12. nov. 2008  12 kommentarer

Turen går til Manchester, Oppdatert søndag

Denne helga drar Lars Tore Myge, Anders Grorud og Jon Henning Bergane til England for å delta i Europacup for klubblag. Sansynligvis er dette noe av det største en kan oppleve i bordfotball.

Publisert: 24. okt. 2008  4 kommentarer

Anders Berganes nye hobby

I det skjulte har Anders B skaffet seg et helt nytt fritidssyssel. Det danske leketøyet har nå tatt over mye av den plassen bordfotball engang hadde. Stuebordet hans er blitt forvandlet til en flyplass for frakt av miniatyrgods.

Publisert: 19. okt. 2008  1 kommentarer

Turnering lørdag 18. oktober

Det har vært dødt i det siste, svært dødt! I forbindelse med at tre nordmenn snart drar til Manchester på Europacup for lag, så satser vi på en aldri så liten turnering.

Publisert: 10. okt. 2008  11 kommentarer

Bok cup - Astrocup er desverre avlyst

På grunn av den dårlige interessen rundt bok cup / Astrocup så blir den avlyst. Vi satser på telemark open i november isteden.

Publisert: 09. sep. 2008  1 kommentarer

Nytt sted og ny tid for Astrocup

Kragerø BFK har i år ikke kapasitet til å arrangere Astrocup 2008. Dermed blir den flyttet til Skien på Bokbinderiet Johnsen der turneringer tidligere har blitt arrangert. Den blir også flyttet til lørdag 20. september og får alias navnet Bok Cup. Cupen går inn som engangserstatning på norgesrankingen for Astrocup. Hva som skjer neste år vil bli bestemt. Vi begynner klokken 11:00!

Publisert: 02. sep. 2008  3 kommentarer

JH Bergane også til utlandet?

Jon Henning Bergane vurderer nå også utlandet, etter at Lars Tore Myge og Anders Grorud også har reist ut i sommer. Jon Henning Bergane har fått tre tilbud allerede etter at han torsdag kveld anonserte at Skien Wildcats kanskje ikke blir hans klubb til høsten likevel.

Publisert: 21. aug. 2008  41 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023