Anders Berganes nye hobby

I det skjulte har Anders B skaffet seg et helt nytt fritidssyssel. Det danske leketøyet har nå tatt over mye av den plassen bordfotball engang hadde. Stuebordet hans er blitt forvandlet til en flyplass for frakt av miniatyrgods.

Publisert: 19. okt. 2008  1 kommentarer

Turnering lørdag 18. oktober

Det har vært dødt i det siste, svært dødt! I forbindelse med at tre nordmenn snart drar til Manchester på Europacup for lag, så satser vi på en aldri så liten turnering.

Publisert: 10. okt. 2008  11 kommentarer

Bok cup - Astrocup er desverre avlyst

På grunn av den dårlige interessen rundt bok cup / Astrocup så blir den avlyst. Vi satser på telemark open i november isteden.

Publisert: 09. sep. 2008  1 kommentarer

Nytt sted og ny tid for Astrocup

Kragerø BFK har i år ikke kapasitet til å arrangere Astrocup 2008. Dermed blir den flyttet til Skien på Bokbinderiet Johnsen der turneringer tidligere har blitt arrangert. Den blir også flyttet til lørdag 20. september og får alias navnet Bok Cup. Cupen går inn som engangserstatning på norgesrankingen for Astrocup. Hva som skjer neste år vil bli bestemt. Vi begynner klokken 11:00!

Publisert: 02. sep. 2008  3 kommentarer

JH Bergane også til utlandet?

Jon Henning Bergane vurderer nå også utlandet, etter at Lars Tore Myge og Anders Grorud også har reist ut i sommer. Jon Henning Bergane har fått tre tilbud allerede etter at han torsdag kveld anonserte at Skien Wildcats kanskje ikke blir hans klubb til høsten likevel.

Publisert: 21. aug. 2008  41 kommentarer

Lars Tore Myge til England

Lars Tore Myge går til TSPA White Star i England, etter først å ha nesten skrevet kontrakt med Skien Wildcats. Lars Tore velger dette for å kunne nå målsetningen sin om å bli topp 12 på verdensrankingen innen få år og dermed kunne få spille World Masters i bordfotball.

Publisert: 20. aug. 2008  4 kommentarer

Mannen med de friske uttalelser

Bordfotball.no har tatt en prat med Anders Bergane for å høre hvordan det ligger ann om dagen. Anders har vært kjent for å dra til med friske nesten småarrogante utspill opp igjennom årene. Nå letter han på sløret.

Publisert: 16. aug. 2008  2 kommentarer

Rapport fra treningsleir

Denne helgen spilles det bordfotball i Skien. Fredag kveld spilte Anders Bergane og Lars Tore Myge fire kamper. Lørdag ble det fokus på Madrugada konsert i Langesund. Søndag er et igjen kamper. Følg med på sidene. Jon H Bergane har meldt sin ankomst søndag kveld.

Publisert: 10. aug. 2008  13 kommentarer

Feriebok: mandag 4. august

Det er nå 1 uke siden Anders Grorud og Anders Bergane spilte Barcelona GP. Vi har selvfølgelig litt fra den helgen. Til helgen arrangeres også høstens/sommerens første treningshelg hos Anders Bergane i Skien.

Publisert: 04. aug. 2008  10 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021