Lars Tore Myge til England

Lars Tore Myge går til TSPA White Star i England, etter først å ha nesten skrevet kontrakt med Skien Wildcats. Lars Tore velger dette for å kunne nå målsetningen sin om å bli topp 12 på verdensrankingen innen få år og dermed kunne få spille World Masters i bordfotball.

Publisert: 20. aug. 2008  4 kommentarer

Mannen med de friske uttalelser

Bordfotball.no har tatt en prat med Anders Bergane for å høre hvordan det ligger ann om dagen. Anders har vært kjent for å dra til med friske nesten småarrogante utspill opp igjennom årene. Nå letter han på sløret.

Publisert: 16. aug. 2008  2 kommentarer

Rapport fra treningsleir

Denne helgen spilles det bordfotball i Skien. Fredag kveld spilte Anders Bergane og Lars Tore Myge fire kamper. Lørdag ble det fokus på Madrugada konsert i Langesund. Søndag er et igjen kamper. Følg med på sidene. Jon H Bergane har meldt sin ankomst søndag kveld.

Publisert: 10. aug. 2008  13 kommentarer

Feriebok: mandag 4. august

Det er nå 1 uke siden Anders Grorud og Anders Bergane spilte Barcelona GP. Vi har selvfølgelig litt fra den helgen. Til helgen arrangeres også høstens/sommerens første treningshelg hos Anders Bergane i Skien.

Publisert: 04. aug. 2008  10 kommentarer

Feriebok: onsdag 23. juli

Det er sommer og det skjer ingenting her på siden. Egentlig slik som er normalt. Men likevel minner vi om at Anders Bergane og Anders Grorud skal spille Barcelona GP til helgen.

Publisert: 23. juli 2008  1 kommentarer

Norwegian GP/IO 2008

Etter en særdeles usikker og noe ubestemt forbredelses tid før NGPIO, så snudde alt rett før. Når det i tillegg ble norske vinnere begge dager, ble det hele en perfekt helg!

Publisert: 07. juli 2008  8 kommentarer

NGPIO 08 Live

Lars Tore Myge tok sin aller første internasjonale seier i karrieren da han slo Buhl-Hansen på shoot out etter 1-1 etter ekstraomganger. Sjekk linken for oppdaterte resultater. Denne linken vil også oppdateres LIVE hele søndagen også. Mer info senere.

Publisert: 04. juli 2008  0 kommentarer

NGPIO tar form!

Alt er nå ordnet for NGPIO. Nytt strøkent lokale i Bryggeparken, premier og bord og generell planlegging. Sjekk denne artikkelen for nyttig info om turneringen.

Publisert: 30. juni 2008  0 kommentarer

Ukeboka: søndag 29. juni

Det er en uke igjen til NGPIO 08. Det har både vært avmeldelser og nye positive signaler om nye spillere. Likevel er mye ennå usikkert rundt 5 av spillerne som kan gjøre at antallet kan bli oppimot 20. Hvor det skal spilles er også nokså usikkert enda.

Publisert: 26. juni 2008  9 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023