Snart klart for årets høydepunkt

Årets internasjonale turneringer her i Norge nærmer seg med stormskritt, for på lørdag og søndag avholdes Norwegian GP/IO for andre året på rad. Og stedet er også det samme, nemlig Bratsbergkleiva skole.

Publisert: 06. juli 2006

Treningsoppkjøring til NGPIO

Det er kun to uker til Norwegian Grand Prix/IO. Noe som betyr at det haster med trening. Derfor bestemte Anders Bergane, Anders Grorud, Lars Tore Myge og Fredrik Rawicki seg for å trene litt.

Publisert: 26. juni 2006  0 kommentarer

Seint, men bedre en ingenting?

Skien Masters ble arrangert 27. mai. Det er en måned siden denne helgen. Sommeren har tatt webmaster med storm og gjort sitt til at ikke oppdateringene har florert på bordfotball.no. En måned etter så har vi altså gleden av å fortelle at Lars Tore Myge ble Skien Masters vinner.

Publisert: 25. juni 2006  6 kommentarer

Lars Tore Myge tilbake på 3. plass

Lars Tore Myge tok tilbake sin 3. plass etter seieren i Skien Masters og dyttet dermed Trond Pedersen ned igjen på sin vante 4. plass.

Publisert: 25. juni 2006  0 kommentarer

Den store helgen nærmer seg

Det er nå kun to uker til den største begivenheten i løpet av et norsk bordfotball år. Nemlig Norwegian Grand Prix and International Open. Det er andre året vi arrangerer disse to turneringene. Vi gleder oss.

Skien Masters arrangeres lørdag 27. mai

Våres store høydepunkt, Skien Masters arrangeres lørdag 27. mai i Skien. Sett av dato, mer info kommer snart.

Publisert: 08. mai 2006

Treningscup

Etter endel uker med lite aktivitet i bordfotball Norge samlet 4 spillere seg mandags kveld for å spille en liten miniturnering.

Publisert: 08. mai 2006  0 kommentarer

Stemningsrapport fra Egypt

Deler av norgeseliten er i disse dager paa paaskeferie i Egypt. Her foleger en liten oppdatering paa hvordan ferien har gaatt saa langt.

Publisert: 15. april 2006

Anders Grorud dro i land Påske Egg triumfen

Anders Grorud vant idag årets utgave av Påske Egg Cup. Anders G slo Jon Henning Bergane 1-0 i finalen og tok med dette sin 3. Påske Egg Cup seier. Nivået ellers på cupen var godt. Et comeback på banen fikk vi også oppleve.

Publisert: 09. april 2006  5 kommentarer